До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові фотографії принца Луї на честь першого дня народження

23 квітня 1 рік виповнюється принцу Луї, третій дитині герцогів Кембриджських. На честь дня народження його мама Кетрін згадала про своє захоплення фотографією і самостійно зробила кілька кадрів, які опублікували на офіційних сторінках сім'ї в соціальних мережах.

Принц Луї

Зроблені фотографії в Норфолку, недалеко від будинку герцогів Кембриджських. На першому фото іменинник одягнений в темно-синій светр з магазину Trotters Prince з вишитою собачкою на грудях. До речі, на сайті цього британського ритейлера джемпер на цей момент доступний зі знижкою. Зараз його ціна дорівнює 35 фунтів. На інших фото маленький принц знятий під час гри.

Реклама
Принц Луї
Принц Луї

Наближені до сім'ї герцогів розповідають, що святкування першого дня народження принца Луї відбудеться в сімейному вузькому колі в Anmer Hall. За цей рік герцоги Кембриджські намагалися максимально захистити дитину від зайвої уваги громадськості. Преса останній раз бачила малюка в кінці минулого року, на святкуванні 70-річчя його дідуся принца Чарльза.

Нагадаємо, що перші офіційні портрети принца Луї також зробила герцогиня Кетрін. На той момент малюкові було лише кілька днів.

Принц Луї
Принц Луї

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.