До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стало відомо, хто зіграє принцесу Діану в серіалі "Корона"

Після місяців спекуляцій оголосили, що молода акторка Емма Коррін зіграє роль принцеси Діани в серіалі "Корона". Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Емма Коррін

"Емма – талановита акторка, яка відразу ж підкорила нас під час кастингу на роль Діани Спенсер. Вона володіє невинністю і вродою молодої Діани. Також у неї є все необхідне, щоб зобразити незвичайну жінку, яка перетворилася з анонімного підлітка в найбільш знакову жінку свого покоління", – сказав творець серіалу Пітер Морган про Коррін.

Реклама
Принцеса Діана в тіарі Cambridge Lover's Knot

Шанувальникам хіта Netflix доведеться почекати до четвертого сезону, щоб побачити, як Коррін перевтілилася в принцесу Діану. Майбутній третій сезон буде зосереджений на періоді правління Гарольда Вільсона на посаді прем'єр-міністра в 1964-1970 і 1974-1976 роках (принц Чарльз вперше зустрів леді Діану Спенсер 1977 року). Олівія Колман зіграє королеву Єлизавету II, так замінить Клер Фой, Тобіас Мензіс з'явиться в ролі принца Філіпа і Гелена Бонем Картер у ролі принцеси Маргарет. Джилліан Андерсон і Емералд Феннелл гратимуть Маргарет Тетчер і Каміллу Паркер Боулз.

Олівія Колман і Тобіас Мензіс на зйомках серіалу "Корона"

"Я дуже щаслива. Для мене це велика честь приєднатися до акторського складу серіалу в четвертому сезоні, – сказала Коррін The Hollywood Reporter. – Я не могла відірватися від перегляду шоу з першого епізоду. Думка про те, що я приєднуюся до цієї неймовірно талановитої акторської сім'ї – просто сюрреалістична. Принцеса Діана була іконою, яка залишила великий слід в історії і була натхненням для багатьох людей. Шанс досліджувати її через призму Пітера Моргана – дуже виняткова можливість, і я буду прагнути віддати їй належне!".

Коррін також дебютує цього року у фільмі Misbehaviour разом з Кірою Найтлі, Гугу Мбата-Роу і Кілі Гоус. У центрі цієї феміністської драми режисера Філіппи Лоуторп будуть члени Жіночого визвольного руху, які об'єдналися, щоб зупинити конкурс краси "Міс Світу" в Лондоні 1970 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.