До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серіал "Оповідь служниці" продовжили на 3 сезон

Це офіційно: один з найпопулярніших серіалів нашого часу продовжили на третій сезон. Про це в своєму Instagram-акаунті повідомила актриса Елізабет Мосс, виконавиця головної ролі: "Ми вирушаємо в сезон номер три!" Новина про продовження з'явилася якраз в розпалі того, як на каналі Hulu з'являються нові серії другого сезону "Оповіді служниці". За заявою Hulu, його перша серія привернула удвічі більше глядачів, ніж пілотний епізод, і зараз це найпопулярніший серіал сервісу.

За словами Мосс, зйомки нового сезону почнуться в найближчий час. Те, що серіал продовжили на третій сезон, немов натякає нам, що справи в тоталітарній республіці Гілеад не покращуються, а Фредову, героїню Елізабет Мосс, очікує ще багато напружених пригод. Нагадаємо, 2017 року антиутопія про тоталітарну державу Гілеад, в якій ненавидять жінок, стала абсолютним тріумфатором "Еммі". Серіал отримав шість статуеток, включно з головними номінаціями: "найкращий драматичний серіал" і "найкраща режисура".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.