До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому всі говорять про Хонор Свінтон-Бірн – доньку Тільди Свінтон

Світова преса обговорює акторський дебют Хонор Свінтон-Бірн, доньки Тільди Свінтон, на фестивалі "Санденс".

Хонор Свінтон-Бірн

29 січня на фестивалі незалежного кіно "Санденс" показали новий фільм Джоани Гогг – "Сувенір". Це тонка, розумна драма про юну дівчину Джулі з багатої британської сім'ї, яка вивчає кіно, хоче знімати документальні картини про проблеми робітничого класу, але закохується не в того хлопця (він не просто "поганий" – він має зловісний вигляд і, здається, зовсім не той, за кого себе видає) і дозволяє йому зруйнувати своє життя. "Сувенір" – детектив, який вже встигли назвати найкращим фільмом на "Санденс", зокрема завдяки виконавиці головної ролі Джулі. Грає її 21-річна донька Тільди Свінтон, Хонор, для якої це перша головна роль. Сама Тільда ​​також з'являється у фільмі – в ролі владної і багатої матері Джулі, яка "підкидає" доньці грошей на зйомки її фільму, і, очевидно, що у них не найпростіші стосунки.

Реклама
Кадри з фільму "Сувенір"

Глянцева преса любить розповідати історії про дітей багатих і знаменитих. Писати про Хонор Свінтон-Бірн – складніше, ніж про інших. У неї немає Instagram-акаунту з тисячами фоловерів (вона завела його в січні, напередодні прем'єри свого першого фільму, і там тільки сім публікацій), вона не веде свій блог, майже не світиться на червоних доріжках – у фотобанках від сили десять сторінок з її фото. Донька Тільди Свінтон вибрала не найочевидніший шлях – спочатку стати професіоналом, а потім вже популярною.

Тільда Свінтон і її донька Хонор (ліворуч)

Дівчина народилася в Шотландії. Її батько – драматург і художник Джон Бірн. У Хонор є брат-близнюк Ксав'є. В інтерв'ю Тільда не раз зізнавалася, що у неї непрості діти, які не так вже й горять бажанням йти по її стопах. Поки у Хонор невеликий послужний список. Вона дебютувала в кіно 2009 року у фільмі "Я – любов" Луки Гуаданьїно, де також зіграла її мати. Також вона зазначена у кредитсах фільму Гуаданьїно "Великий сплеск" – режисер і команда, і ще ряд людей, дякують їй за допомогу в роботі над стрічкою.

фото @feelthebyyyrne

Донька Тільди Свінтон не надто публічна – її спільні фото з матір'ю можна перелічити на пальцях однієї руки. У січні дівчину впізнали на показі Chanel в Парижі, а потім вона опублікувала у своєму Instagram світлину в золотих ботильонах, яку підписала: "У моїх улюблених ботильонах Chanel".

Хонор Свінтон-Бірн на фестивалі "Санденс" з колегами по фільму

Журнал Vanity Fair вже встиг визнати "Сувенір" найкращим фільмом "Санденс" – очевидно, драма стане одним з найбільш очікуваних фільмів цього року. Вже точно відомо, що незабаром почнуться зйомки другої частини "Сувенір", де гратиме Хонор, а також Роберт Паттінсон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.