До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому Тімоті Шаламе і Лілі-Роуз Депп – кінодует року

Уже 2019 року на екранах з'явиться "Король" один з найбільш очікуваних фільмів Netflix. У головних ролях 19-річна Лілі-Роуз Депп і 22-річний Тімоті Шаламе, у яких є всі шанси стати найяскравішим дуетом свого покоління.

Фото – Vogue.fr

Зйомки "Короля" тривали все літо в Лондоні, і вже на початку 2019 року фільм вийде в прокат. Стрічка основана на п'єсах Шекспіра "Генріх IV" і "Генріх V" і розповідає про принца Гела – майбутнього короля Генріха V, який успадкує престол і по-справжньому дізнається, що таке влада. Норовливого Гела в адаптації Netflix грає Тімоті Шаламе – зірка фільму "Називай мене своїм ім'ям" і один з найяскравіших акторів покоління.

Реклама

Режисер Девід Мішо ("Ровер") зібрав в цій шекспірівській драмі зоряний склад акторів. Друга принца Гела, Фальстафа, зіграє Джоел Едгертон, Роберт Паттінсон з'явиться в ролі французького герцога, а Лілі-Роуз Депп виконає роль принцеси Кетрін – нареченої, а в майбутньому і дружини принца Гела. Відносини короля Генрі і Кетрін – одна з основних ліній фільму. У "Королі" покажуть пропозицію руки і серця, яку Генрі ще в статусі принца зробить Кетрін 1419 року, а потім їх весілля через рік у старовинній цекрві Saint-Jean-du-Marché у французькому місті Труа, а також народження їх першого сина – Генрі VI.

Лілі-Роуз Депп у фільмі "Танцівниця"

Зважаючи на рідкісні кадри зі зйомок, які просочилися в інтернет, Шаламе щосили перевтілився в середньовічного короля. Актор обрізав свої кучері і на зйомках був зі стрижкою "під горщик" – типовою чоловічою зачіскою для XV століття.

Тімоті Шаламе на зйомках "Короля"

Тим часом преса і шанувальники обговорюють, що Тімоті Шаламе і Лілі-Роуз Депп партнери не тільки на знімальному майданчику, а й у житті. За інформацією журналу People, пару помітили на прогулянці в Центральному парку в Нью-Йорку, а також на побаченнях в кафе.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.