До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній кінозал: які фільми дивитися в липні

Довгоочікуваний "Король Лев" з піснями Бейонсе, нові стрічки Педро Альмодовара і Люка Бессона – серед фільмів, які не можна пропустити в липні.

Пенелопа Крус у фільмі "Біль і слава"
"Король Лев"

9 липня 2019 року культовому диснеївському мультфільму "Король Лев" виповниться 25 років, а 18 липня у світі відбудеться прем'єра однойменної стрічки. Режисер Джон Фавро, якого глядачі пам'ятають як актора з фільмів "Людина-павук", "Залізна людина", "Вовк з Уолл-стрит" зібрав в анімації неймовірний склад: Сімбу озвучує Дональд Гловер, він же Childish Gambino, Пумбу – Сет Роген, Шрама – Чиветел Еджіофор, а Налу – Бейонсе. До стрічки панує підвищена увага: вже її трейлер побив всі рекорди, адже зібрав за 24 години 224,6 мільйони переглядів. Без сумніву, в новому "Королі Леві", як і в першому мультфільмі 25 років тому, буде багато хорошої музики: наприклад, знаменитий хіт Елтона Джона для фільму виконали Бейонсе і Дональд Гловер.

Реклама

З 18 липня

"Анна"

Головну роль у новому фільмі Люка Бессона грає модель Саша Лусс: вона наймана вбивця, яка подорожує світом для виконання "замовлень". Сам режисер називає цей фільм римейком "Нікіти": героїня Лусс також була наркоманкою і місцевою розбійницею. Крім Лусс у кінострічці знялися Гелен Міррен, Люк Еванс і Кілліан Мерфі.

З 18 липня

"Біль і слава"

21-а за рахунком картина Альмодовара – автобіографічна і схоже, що дуже особиста. Головний герой – кінорежисер Сальвадор Малло (Антоніо Бандерас), який, очевидно, хворий, тому відчуває кризу і згадує важливі для нього періоди: дитинство, юність, батьків, закоханості, зустрічі з особливими людьми і, звичайно, фільми, які він зняв. Зйомки проходили в Валенсії і Мадриді, а однією з локацій стала мадридська кіностудія El Deseo, яку ще в 1980-х заснував режисер разом з братом, сценаристом Августином Альмодоваром. За роботу в цьому фільмі Бандерас взяв приз як найкращий актор у Каннах.

"Красивий, поганий, злий"

Теда Банті називають найвідомішим маніяком-вбивцею в історії Америки. У 1970-ті він убив понад 30 жінок, при цьому паралельно жив звичайним життям, з дружиною і дитиною. Теда Банті, який на суді використовував своє ораторське мистецтво і заставив тисячі людей повірити у свою невинність, грає Зак Ефрон. Перш за все, "Красивий, поганий, злий" – це кримінальна хроніка маніяка очима його дівчини Елізабет Клопфер, яка роками відмовлялася вірити в правду про його злочини. Клопфер зіграла Лілі Коллінз, також у фільмі знявся Джон Малкович. Останній грає роль Едварда Коварта, судді, який головував на процесі Банді.

З 25 липня

"Королева сердець"

Прем'єра фільму данського режисера Майї Ель-Тухі відбулася в січні на кінофестивалі "Санденс". Це красива мелодрама про дорослу жінку і успішного юриста Анну, яка закохується в Густава, юного сина свого чоловіка. Закоханість, яку очевидно, що засуджують у суспільстві, ставить під загрозу і шлюб, і кар'єру Анни, яка за іронією долі спеціалізується на правах підлітків. Роль Анни грає популярна датська акторка і співачка Тріне Дюрхольм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.