До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Алехандро Гонсалес Іньярріту очолить журі Каннського кінофестивалю

Мексиканський кінорежисер Алехандро Гонсалес Іньярріту призначений головою журі Каннського кінофестивалю цього року.

Алехандро Гонсалес Іньярріту на церемонії вручення премії "Оскар" 2016 року

Лауреат премії "Оскар" за фільми "Бьордмен" і "Легенда Г'ю Гласса" стане першим мексиканським режисером, який очолить групу фахівців. Іньярріту має довгу історію з Каннами, що починається з його дебютної стрічки "Сука-любов", яку він представив 2000 року. Востаннє він був присутній на фестивалі два роки тому зі своїм визнаним критиками досвідом віртуальної реальності "Carne y Arena" ("Плоть і пісок") на офіційному відборі.

Реклама

"Канни – це фестиваль, який був важливий для мене з самого початку моєї кар'єри, – говорить Іньярріту. – Я схвильований, щоб повернутися цього року з величезною честю головувати в журі. Кінематограф проходить по венах планети, а цей фестиваль завжди був його серцем. Ми, члени журі, матимемо честь засвідчити нову чудову роботу кінематографістів зі всієї планети. Це справжнє захоплення і відповідальність, яку ми візьмемо на себе з усією пристрастю і відданістю".

72-й Каннський фестиваль цього року відбудеться з 14 до 25 травня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.