До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слідами Анджеліни: презентація туалетної води Mon Guerlain

Mon Guerlain – аромат, який вперше презентували навесні 2017-го і який вже встиг стати одним з улюблених в українських жінок. Представляє його актриса Анджеліна Джолі, а за півтора роки виходить вже його третя версія. Слідом за оригінальним парфумом і його квітковим продовженням – Mon Guerlain Florale, а з вересня на українському ринку з'явиться і туалетна вода з однойменною назвою.

Туалетна вода Mon Guerlain

До класичного букету Mon Guerlain, побудованого на поєднанні лаванди, жасмину самбак і ванілі, додали грушу і мандарин.Тренінг-менеджер Guerlain, Олексій Краєвський, розповідає: "Цей, на перший погляд, несподіваний дует дарує Mon Guerlain легкість і свіжість. Так, груша дає відчуття такого літньо-осіннього настрою, в якому є і літнє тепло, і вже акуратні ноти першої прохолоди, а мандарин – це завжди передчуття свята, емоційний спалах і гарний настрій".

Реклама
Туалетна вода Mon Guerlain
Туалетна вода Mon Guerlain

Туалетна вода Mon Guerlain, на думку парфумерів, стане відмінним вибором для початку дня, коли не хочеться відмовлятися від улюбленої композиції, але все-таки потрібна її більш тонка і легка версія. Ближче до вечора можна нанести вже класичний аромат Mon Guerlain, так вдасться уникнути конфлікту в компонентах – і один запах стане природним і органічним продовженням іншого.

Туалетна вода Mon Guerlain

Також на презентації прочинили дверцята таємниці, що Анджеліна Джолі буде уособленням Mon Guerlain і наступного року, але як зміниться її образ і образ улюбленого аромату – поки залишається секретом. Чекаємо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.