До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Генрі Кавіл — чоловік, який найкращий вигляд має у костюмах

Від напівбога до Супермена, подвійного агента й улюбленого героя жанру фентезі Геральта з Рівії — Генрі Кавіл підкорив шанувальників своєю працелюбністю, спартанським режимом тренувань та гідними овацій виступами.

Генри КавиллГенрі Кавіл

Британський актор привертає увагу людей у всьому світі — в голлівудських блокбастерах, культових серіалах, на червоній доріжці. З його зростом, статурою і красивою зовнішністю неважко зрозуміти чому. З'являючись на червоних доріжках, Кавіл опиняється в центрі уваги, вирізняючись елегантністю і витонченістю.

Реклама

Мало хто так само любить пошити на замовлення костюми, як Генрі. Для виходу на червоні доріжки Кавіл віддає перевагу класичним костюмам-трійкам. Здається, у такому вбранні його можна зустріти найчастіше. Враховуючи, наскільки чемний вигляд він має у жилеті, піджаку і штанах, що добре підходять, не дивно, що костюм-трійка залишається його незмінним фаворитом.

Генри КавиллГенрі Кавіл

Актора було помічено в його улюбленому костюмі-трійці з різних тканин і кольорів, включаючи, зісно ж, відтінки сірого, темно-синього і чорного. Хоча він часто носить його офіційно з краваткою, іноді це поєднання з трьох частин без краватки і з розстебнутою сорочкою. Образ таким чином обов’язково гарний, але більш невимушений і розслаблений.

Звісно, Генрі можна побачити і в традиційних двійках. Проте це не просто стандартний чорний чи синій костюм. У костюмі, що складається з двох частин, актор любить поєднувати різні кольори, тканини й візерунки. До прикладу, він поєднує яскраво-синій піджак із простою сорочкою, чорними брюками й чорними туфлями.

Генри КавиллГенрі Кавіл

Незалежно від того, який костюм, Генрі часто любить додавати до образів ефектні аксесуари. Подекули він вибирає яскраву нагрудну хустку, яка ідеально поєднується з краваткою і костюмом, а іноді він носить нагрудну хустку з яскравим принтом, що додає яскравості його вбранню. Очевидно, актор знає, що диявол криється в деталях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.