До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спорт у великому місті: 6 модних ідей

У спортзал – як на свято: союз спортивних речей і повсякденного гардероба не здає позицій. Новий сезон дає простір для експериментів і не забороняє з'являтися на спортивному майданчику у вечірній сукні, а на світському заході – в велосипедках і кросівках.

Шкіряне пальто, легінси з джерсі, кросівки, все – Céline; водолазка з нейлону, Uniqlo
Некласична позиція

Геть пачки і пуанти – займатися біля балетного станка тепер можна в обтягуючих мотоциклічних комбінезонах з синтетичних матеріалів. Вдягнуті під напівпрозорі спідниці міді, вони підкреслюють витонченість поз і поставу.

Реклама
Спідниця з віскози, комбінезон з віскози і еластану, все – Christian Dior; човники, декоровані металевими вставками, Proenza Schouler; пов'язка на голову з нейлону, Miu Miu; боді – власність стиліста
Гра контрастів

На зміну відвертій нижній білизні з'являються функціональні топи і велосипедки. Сьогодні спортивну форму одягають не тільки на легкоатлетичну манеру – її можна носити під шовкових туніках і сукнями з глибокими вирізами.

Топ з неопрена, бавовняні штани, все – Chloé; легінси з поліестеру, Acne Studios; боді – власність стиліста
Ваш випад

Білосніжні легінси нагадують екіпіровку для фехтування. Візуально вони подовжують силует, і в поєднанні з кросівками надають нового звучання базовим речам – наприклад, класичним плащам і тренчам.

Сукня з віскози, легінси з джерсі, кросівки, все – Céline; водолазка з люрексу, Joos Tricot
Свобода дій

З'явитися в балетній студії в образі зірки "Студії 54" – норма часу. Замість форми нейтральних кольорів можна спробувати яскраві комбінезони в стилі диско. Варто звернути увагу на асиметричні моделі, щедро розшиті лелітками.

Комбінезон, декорований лелітками, Paco Rabanne; бавовняна спідниця, Maryam Nassir Zadeh; шкіряні босоніжки, Jacquemus; водолазка з нейлону, Uniqlo
Малюнок тіла

Прозорі сукні та туніки відкривають погляду більше, ніж приховують. У них можна вигідно підкреслити контури тренованого тіла, якщо доповнити образ спортивними кроп-топами і шортами.

Бавовняний топ, бавовняні шорти, сукня з нейлону, гольфи з нейлону і еластану, шкіряні сандалі, пов'язка на голову з нейлону, все – Miu Miu
У два шари

Сукні-майки з драпіруванням можна носити поверх олімпійок. Гра в багатошаровість особливо стане в нагоді в танцювальному класі, де заради переконливості образу не варто відмовлятися від комфорту.

Бавовняний топ, Atlein; сукня з віскози, Jacquemus; легінси з джерсі, Céline; шкіряні туфлі, Maryam Nassir Zadeh

Фото: Alina Asmus

Стиль: Akari Endo-Gaut

Зачіски: Yoann Fernandez @Open Talent

Макіяж: Sandrine Cano-Bock @Open Talent

Кастинг: Megan McCluskie

Асистент фотографа: Jules Martin

Продакшн: Nicolas Martin

Модель: Tandi Reason Dahl @Oui Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.