До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими худі й світшотами сезону весна-літо 2021

Настав 2021 рік, а отже — слушний час оновити свій гардероб. Оскільки найближчі кілька тижнів про виходи на світські події й вечірки доведеться забути, пропонуємо придивитися до затишних світшотів або модних худі, які точно знадобляться під час карантину. Найпопулярніші моделі цього сезону представлені в білосніжних відтінках з написами або в монохромній колірній гамі. Також у тренді худі зі всілякими декоративними елементами, яскраві моделі в стилі печворк і вкорочені варіанти. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими худі й світшотами в колекціях весна-літо 2021.

Iceberg
Білі з надписами

Із запровадженням карантину попит на комфортні толстовки неабияк зріс, відповідно дизайнери у своїх нових колекціях весна-літо 2021 зробили ставку на худі й світшоти. Так, Міучча Прада в колаборації з Рафом Сімонсом представила білосніжні худі, прикрашені чорними написами й абстрактними мазками, David Koma зробили ставку на гламур і продемонстрували світшоти з логотипом зі стразів, а Balenciaga нанесли на білі толстовки з капюшоном напис "Paris Fashion Week".

Реклама
Prada
David Koma
Balenciaga

Яскраві

Не потрібно журитися під час локдауну. Замість цього краще вибрати собі кілька яскравих толстовок, які не тільки зігріватимуть під час морозів, а й поліпшуватимуть настрій своїми життєрадісними кольорами. Із цим завданням найкраще впораються худі Dolcce & Gabbana, зшиті з клаптів різних тканин. Крім того, зарядитися позитивом можна за допомогою червоних худі Rag & Bone, жовтих світшотів Iceberg і рожевих толстовок Rodarte з написом "J'aime Rodarte".

Dolcce & Gabbana
Rodarte
Rag & Bone
З декоративними елементами

Заклепки, стрази, камені, скріпки та інші декоративні елементи цієї весни прикрашають модні світшоти й худі. Свій дебют на посаді креативного директора модного Дому Givenchy Метью Вільямс відсвяткував за допомогою колекції весна-літо 2021, у якій на особливу увагу заслуговує зухвалий світшот з металевим декором. Тим часом у колекції Undercover з’явився світшот з ушитим намистом з каменів, що додає святковості образу.

Givenchy
Undercover
Монохром

Дизайнери в сезоні весна-літо 2021 розділилися на два табори: одні віддали перевагу яскравим худі з малюнками, а інші зробили ставку на мінімалістичні монохромні моделі. Серед брендів, які вподобали другий варіант, — Max Mara, No.21 і Melitta Baumeister. Ян Гріффітс пропонує вдягати нюдові худі з кюлотами такого ж відтінку, Алессандро Дель Аква поєднує сірі худі з ошатними спідницями з пір’ям, а Мелітта Баумейстер запевняє шанувальників у потребі базового трикотажного костюма, що складається зі світшота з короткими рукавами й вільних штанів.

Max Mara
No.21
Melitta Baumeister
Укорочені

Ще один популярний тренд, який полонив модні подіуми у 2021 році — укорочені худі. Хоч такі моделі важко назвати практичними, однак у разі правильної стилізації вони слугуватимуть не один сезон. Їх можна носити з високими класичними штанами-трубами за прикладом MM6 Maison Margiela або вдягати під низ сорочку, як це роблять No.21. Особливо сміливі дівчата можуть спробувати покрасуватися у світшоті з необробленими краями Toga на голе тіло.

No.21
Toga
MM6 Maison Margiela

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.