До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші куртки прийдешньої весни

Наближається період міжсезоння, а отже, час починати модну підготовку. Пропонуємо придивитися до актуальних курток, які є базовим елементом у весняному гардеробі. Анораки, бомбери, вітрівки та шкіряні косухи — те, що вам знадобиться зовсім скоро для мінливої погоди. Vogue.ua зібрав наймодніший верхній одяг сезону весна-літо 2022.

Tod's
Анорак

У новому весняному сезоні особливо популярні анораки — модний непродувний і непромокний верхній одяг, спеціально розроблений для негоди. Така куртка зовні дуже схожа на вітрівку, але водночас вдягається через голову й часто споряджена капюшоном. Якщо раніше анораки використовували лише як спортивні куртки для альпіністів, то нині це модний верхній одяг для повсякденного гардероба. У колекції Lacoste можна натрапити на зелену куртку вільного крою, у MSGM — на анорак кольору фуксії, що більше подібний до спортивної сукні, а в Ermanno Scervino — на рожеву куртку, яку марка пропонує носити з блискучими штанами, граючи на контрастах гламурного й спортивного стилю.

Реклама
Lacoste
MSGM
Ermanno Scervino
Бомбер

Бомбери були найпопулярнішою курткою 2021 року, з’явившись у колекціях Celine, Boss, Stella McCartney, Louis Vuitton, Etro та багатьох інших марок. Цього ж сезону весна-літо 2022 вони як і раніше вважаються актуальним верхнім одягом. Якщо ви ще не маєте стильного бомбера, то саме час його придбати. У Christian Dior представлені атласні спортивні куртки всіх кольорів веселки — від рожевого до жовтого. До комплекту з бомберами дизайнерка пропонує вдягати шорти-боксери та сексуальний бралет, але пам’ятайте про те, що куртку можна носити й з іншими речами. Loewe роблять ставку на базовий бежевий бомбер, який оцінять прихильниці мінімалізму, а Max Mara пропонують маскулінний бомбер з карамельної шкіри.

Christian Dior
Loewe
Max Mara
Косуха

Уявити весняний сезон без шкіряної куртки неможливо, адже це саме той верхній одяг, який люблять абсолютно всі дівчата. З року в рік дизайнери експериментують з кроєм, відтінками й матеріалами шкіряних курток, щоб здивувати модниць. Цього сезону пропонуємо поповнити свій гардероб універсальною і позачасовою курткою-косухою, з якою можна придумати десятки стильних образів. Носіть її з джинсами й футболками, з квітчастими сукнями, трикотажними комплектами, зі штанами й водолазками, а також із мініспідницями, які цього сезону на піку популярності. Prada у своїй колекції показали маскулінну байкерську куртку з потертостями, Tod's запропонували вкорочену лаконічну косуху, а Dolce & Gabanna прикрасили куртку з м’якої шкіри грубими металевими елементами.

Prada
Tod's
Dolce & Gabanna
Вітрівка

Якщо анорак — сучасна інтерпретація непродувної та непромокної куртки, то вітрівка знайома багатьом вже багато років. Ця весняна куртка виготовлена з такого ж матеріалу, єдина відмінність — у наявності змійки спереду, що робить її практичнішою. Вітрівки бувають різної довжини: короткі, нижче від стегон або максі, але кожна з них не менш актуальна цієї весни. Stella McCartney показали блідо-зелену довгу вітрівку до підлоги, в якій точно не страшні сильні вітри, Tod's зробили вибір на користь середньої довжини і яскравого жовтогарячого кольору, а Isabel Marant запропонували легку куртку з розкішним квітчастим принтом — таку модель не захочеться знімати навіть у сонячну погоду.

Stella McCartney
Tod's
Isabel Marant

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.