До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мініспідниця — головна покупка цього сезону

Ультракороткі сукні й спідниці — великий тренд цього літа. Після тривалого панування довжини міді в моду повернулися моделі міні. Однотонні й усипані лелітками, виготовлені в техніці печворк і розшиті кристалами — усіх їх об’єднує головний елемент: актуальна довжина. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими мініспідницями сезону весна-літо 2021 й розібрався, із чим поєднувати їх цього літа.

Jacquemus
David Koma
Miu Miu

Своє бачення гарячого тренду представило багато модних брендів. Ставку на базові кольори й незвичні декоративні елементи зробили Jacquemus, David Koma і Miu Miu. Цього літа Симон Порт Жакмюс рекомендує вибирати конопляну спідницю графітового відтінку з незвичним розрізом, що підкреслює лінію талії. Дизайнер Давид Кома акцентує на ультракороткій білосніжній моделі з контрастною строчкою, у пару до якої пропонує топ-корсет. Свій варіант мініспідниці, прикрашеної бісером і намистинами, Міучча Прада радить поєднувати з блузою на змійці, подовженим жакетом із чоловічого плеча й сумкою, що римується зі спідницею. Не варто забувати й про моделі з деніму — вони все ще актуальні. Найкращим тандемом для них за версією Celine стане однотонне худі й твідовий жакет з великими ґудзиками. За барвистішими моделями радимо звернутися до колекцій Dolce & Gabbana і Versace. Спідниця, виготовлена в техніці печворк або в стилі колорблок, — правильне рішення для яскравих літніх образів.

Реклама
Celine
Dolce&Gabbana
Versace

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших мініспідниць цього сезону для ненудних літніх виходів.

<b>мини юбки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.