До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі блузи цього літа

Легка блуза – одна з найпрактичніших речей весняно-літнього гардероба. За її допомогою легко можна створити образ на всі випадки життя – така блуза має однаково добрий вигляд і з короткими шортами, і зі строгими штанами, і з різноманітними спідницями, і з вінтажним денімом. Хоч як змінюються модні тренди — шовкові та шифонові блузи завжди знаходили своє місце на модній арені. Ми подивилися нові колекції українських брендів і вибрали найгарніші блузи для літа, що наближається.

Anna October

Щосезону бренд Anna October і далі вивчає жіночу чуттєвість та сексуальність. У новій круїзній колекції дизайнерка Анна Октябрь пропонує додати трохи сміливості в образ та відкрити живіт. Її вкорочені блузи з рукавами кльош точно оцінять шанувальниці мінімалістичного стилю.

Реклама
GUDU

Нова весняно-літня колекція GUDU – ода яскравим відтінкам та незвичайним принтам. Дизайнер бренду Лаша Мдінарадзе створив для цього сезону кілька авторських принтів у найкращих традиціях супрематизму, адже його головними джерелами натхнення цього разу стали Казимир Малевич та енергія київських вулиць.

The Body Wear

Шанувальникам розслабленої, але підкреслено жіночної стилістики сімдесятих точно сподобаються блузи українського бренду The Body Wear. Їхня відмітна ознака – поєднання напівпрозорого шифону з грайливими рюшами і зав’язками. Спробуйте одягнути таку зі штанами кльош і приталеним жакетом, а з настанням зовсім спекотних днів вона стане чудовою парою до мінішортів.

Atelier Handmade

Український бренд вже давно асоціюється з дуже майстерною роботою з льоном. Дизайнерка Анастасія Єршова використовує тільки органічну сировину, поєднуючи легкість льону з тонкою вишивкою ришельє. Така блуза стане справжнім порятунком у справді спекотні дні. Поєднуйте її з білим денімом, бавовняними шортами або такими ж легкими штанами з льону.

Katerina Kvit

Дизайнерка Катерина Квіт презентувала блузу, яку хочеться детально розглядати. Тонка ручна вишивка робить цю річ справді особливою, а чорні ґудзики акцентують її характер. Носіть з образами в маскулінному стилі, граючи на контрасті тендітності та мужності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.