До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елементи робочої уніформи в колекціях весна-літо 2021

Жилетки з нагрудними кишенями, широкі штани-карго, сорочки й куртки зі щільної тканини та будівельні комбінезони — елементи робочої уніформи міцно ввійшли в щоденний модний ужиток. Нового сезону дизайнери знову переосмислюють цю тенденцію й представляють свіже прочитання workwear. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими уніформами в колекціях весна-літо 2021.

Fendi
Hermes
Ports 1961

Прийдешньої весни робочі роби елегантно сплетуться із жіночними лодочками на підборах, яскравими мінісумками й перловими сережками. Одяг, характерний для представників певних професій, впевнено входить у гардероби тих, хто до цих професій не належить — саме із цього почалося й зіркове сходження джинсів на модний Олімп. Курс на практичність і універсальність, якого тримаються бренди, знаходить своє втілення й у великій кількості містких кишень, об’ємних "бананах" і комбінезонах, оперезаних басками. Як не парадоксально, але саме такий одяг — найліпший спосіб підкреслити жіночність і тендітність образу.

Реклама
Dior
Tod's
Louis Vuitton

Особливий фокус сезону — на кольорах і відтінках. Радимо звернути увагу на незамінні відтінки бежевого: кремовий, молочний, пісочний. Надихнутися можна колекціями Fendi, Hermes і Ports 1961. Ще одним ефектним рішенням стануть глибокий синій і чорний кольори. Піджаки, куртки й штани цієї колірної гами дадуть змогу грати з верхом і стануть непоганою базою весняного гардероба. Не варто забувати й про особливу тенденцію нового сезону — пастельні відтінки. Ліловий комбінезон, як у колекції Salvatore Ferragamo, стане чудовою альтернативою своєму аналогові з трикотажу, який нині перебуває на чільних позиціях списків тенденцій сезону весна-літо 2021.

Chloe
Salvatore Ferragamo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.