До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 образів з "Сексу у великому місті", які потрібно згадати сьогодні

25 березня акторці Сарі Джессіці Паркер виповнюється 54 роки. В її кар'єрі є багато яскравих і різнопланових ролей, але весь світ її любить насамперед як ту саму колумністкою Керрі Бредшоу, за образами якої можна сміливо вивчати стиль нульових років. Згадуємо модні уроки від головної героїні серіалу "Секс у великому місті".

Шуба + відкриті ноги

Українським дівчатам ще складно зрозуміти, як шубу поєднувати з відкритим взуттям, але нью-йоркська погода допомагає без проблем відкривати ноги і гратись з подібними контрастами. Красиво, нічого додати.

Реклама
Бюстьє

Сьогодні в топах-бюстьє красуються сестри Хадід і Гейлі Бібер, а 1998 року це робила Сара Джессіка Паркер. Через 20 років мода на підкреслену талію повернулася і саме час знайти в шафі ту саму сукню.

Асиметрична чорна сукня

Маленька чорна сукня знайдеться в будь-якому гардеробі, а Сара Джессіка Паркер в житті і на екрані пропонує спробувати МЧП, та з асиметричним подолом – свіже прочитання класики, яке також не підведе в будь-якій ситуації.

Пачка для балерини

Креативний директор Christian Dior, Марія Грація К'юрі, повернула пишні фатинові спідниці на подіуми, але по-справжньому народну славу їм принесла Сара Джессіка Паркер, яка носила її зі звичайною майкою.

Пальто + кросівки

Сьогодні когось складно здивувати поєднанням об'ємного пальта і кросівок, але в той час подібна пара мала по-справжньому сміливий вигляд. Дівчата великих міст досі вдячні Сарі Джессіці Паркер за цей натхненний приклад.

Пастельна сукня

Пастельні ніжні відтінки повернулися в колекції сезону весна-літо 2018. На початку нульових їх особливо ефектно та легко носила колумністка Керрі.

За матеріалами: vogue.co.uk (Julia Hobbs)

Читайте також:

Сара Джессика Паркер и ее 13 цветочных платьев

Синтія Ніксон може стати наступним губернатором Нью-Йорка

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.