До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День святого Валентина: 5 модних ідей

Наближається найромантичніше свято в році — День святого Валентина. Незалежно від того, закохані ви чи ні, порадувати в цей день себе, кохану, — завжди чудова ідея. Сукні, всипані блискучими каменями, брючні костюми пастельних відтінків або популярні торочки: vogue.ua зібрав 5 ідей, в чому зустріти це свято.

Valentino Resort 2022
Сукня з оборками

Реклама

Ніжні й чуттєві сукні з оборками в новому сезоні доповнилися несподіваними елементами: AZ Factory надали їм асиметричності, Givenchy — прозорості, а Richard Malone прикрасили сукні вирізами. Дизайнери єдині в одному: обіграти такий образ допоможуть сумка і взуття в тон.

Блискуча сукня

Усипані лелітками або каменями сукні наче спеціально створені для яскравого світла софітів. Проте й без них вони дозволять своїй власниці буквально сяяти. Ретронастрої з 1950-х або нестримні 1980-і — вибір за вами.

Сукня з вирізами

Вирізи продовжують свою переможну ходу модними подіумами. Цього разу з джинсів вони перекочували на сукні. Міні й максі з геометричними розрізами представили Balmain, Courreges та David Koma. Такі декоративні елементи — ефектний спосіб надати образу пікантності.

Пастельні відтінки

М'які й ніжні відтінки повітряної солодкої вати, лимонного крему, фісташкового праліне й лавандового морозива в новому сезоні знайшли своє відображення на атласних, шифонових і шовкових сукнях та костюмах. Хоча така гама і вважається прерогативою весняно-літнього сезону, радимо зламати стереотипи й носити їх уже зараз, наближаючи сонячні дні.

Торочки

Торочки — специфічна прикраса, але саме вона здатна майстерно перевинаходити себе знову і знову, варіюючи товщину, довжину, матеріали і деталі. Саме ця здатність торочок до трансформації й зумовила їх довговічність. Спідниці, сукні й топи, прикрашені яскравими кантами, — ідеальний варіант для грайливого образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.