До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: який анімалістичний принт носять модниці цієї осені

Анімалістичні принти — не надто прості для стилізації. Хиже забарвлення забирає на себе всю увагу образу, і часто модниці з побоюванням ставляться до таких візерунків. Нового сезону дизайнери й далі запевняють у зворотному, а it-girls на своєму прикладі показують сміливі й ефектні варіанти стилізації.

Miu Miu

Vogue.ua розібрався, які саме анімалістичні принти вибирали модниці під час світових Тижнів моди, і зібрав добірку найкращих виходів streetstyle-активісток.

Реклама
Принт зебри

Не такий "хижий" як, наприклад, леопардовий, принт-імітація забарвлення зебри привернув до себе неабияку увагу. І якщо на подіумах дизайнери найчастіше стилізували такі монообрази, модниці віддавали перевагу одній або двом принтованим речам. Штани, спідниці, пальта й сумки в їхніх образах найчастіше сусідили зі шкіряним або яскравим неоновим одягом — лаконічно й виразно.

<b>зебра стрит</b>
Принт зебра стритстайл фото примеры осень 2020

Зміїний принт

Зміїна шкіра в гардеробі відсилає до візуальних кодів 1970-х і не залишає головні подіумні тенденції ось уже кілька сезонів. Модниці вводять такий принт в образ дозовано: вибирають пальта, взуття або сумки. Особливо ошатний вигляд мають високі "зміїні" чоботи. Найсміливіші віддають перевагу яскравим колірним рішенням цього анімалістичного принту: червоне пальто, лілові шорти-бермуди або комплект із жовтого жакета й спідниці-олівця — такі варіанти точно не залишать вас непоміченими.

<b>змеиный принт стрит</b>
Змеиный принт стритстайл фото примеры осень 2020

Леопардовий принт

Мабуть, найсуперечливішим з усіх анімалістичних принтів справедливо вважають леопардовий. Але з правильною стилізацією він точно зробить свою справу й не залишить вас без належної уваги оточення. У пару до леопардового принту зірки стритстайлу радять вибирати базові кольори: бежевий, чорний, цегляний. Так само добре спрацюють і контрастні яскраві відтінки — помаранчевий, лавандовий або червоний. Лаконічні колірні рішення й потрібне "дозування" — головні таємниці успішного образу з речами цього хижого принту.

<b>леопард стрит</b>
Леопардовый принт стритстайл фото примеры осень 2020

Мікс принтів

Своїми streetstyle-виходами it-girls засвідчують, що й два анімалістичні принти можуть гарно вживатися в одному образі, і це більше не є кітчем. У правильних пропорціях такі модні дуети мають по-справжньому сміливий вигляд: ансамблі зебри й леопарда, леопарда й змії мають не кричущий, а свіжий, лаконічний і зрозумілий вигляд.

<b>микс животных принтов стрит</b>
Как модницы носят микс животных принтов стритстайл фото осень 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.