До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять сукні-сорочки цього літа

Улітку хочеться носити легкі і ніжні сукні, розслаблені силуети і невимушені форми, але корпоративний дрес-код вносить свої корективи в дівочий гардероб. У цьому сезоні є модне рішення, яке підійде як для відпочинку біля моря, так і для офісних зустрічей. Йдеться про плаття-сорочки, які поєднали вільний крій, натуральні і дихаючі тканини зі строгим коміром і елегантною застібкою на ґудзиках. Streetstyle-зірки відразу полюбили цей тренд і почали демонструвати найрізноманітніші його варіації.

платье-рубашка стритстайл 2020Streetstyle

Дівчата вибирають короткі і легкі варіанти з бавовни, збираючи їх на талії поясом або дозволяючи розлітатися у спеку, жіночні сукні сорочкового крою довжиною міді в дрібну квіточку або строгу смужку, а також максі-вбрання, яке більше пасує для курортних прогулянок. Модниці стилізують сукні-сорочки, використовуючи великі ремені і шкіряні баски; вибирають босоніжки на тонких перемичках, черевики-козаки і мюлі; прохолодним вечором накидають на плечі жакети, а для світських виходів розстібають верхні гудзики і додають прикраси на шию. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-активісток у сукнях-сорочках і показав, як їх варто носити цього літа.

Реклама

<b>платья-рубашки стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.