До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: із чим модниці носять стьобані куртки цієї осені

Стьобані куртки вже не перший сезон намагаються пробитися в гардероби модниць і, схоже, що цієї осені в них це вийшло. В Instagram-акаунтах streetstyle-зірок з’явилися непромокні й теплі бомбери, анораки, пальта, жилети й куртки, прошиті великими стібками, які дівчата охоче носять у холодну й дощовиту погоду. Серед найпопулярніших відтінків: білий, чорний, пісковий, карамельний і болотний, тоді як серед фасонів провідну позицію посів вільний крій.

Цього сезону стьобані куртки, що викликають асоціації з британською королівською уніформою вихідного дня, претендують на звання найактуальнішого верхнього одягу. Ви можете носити їх із затишним трикотажним спідничним костюмом і черевиками-челсі, як це робить вагітна модниця Джессі Буш, комбінувати з джинсами скіні й балетками за прикладом Анук Ів або носити подовжені стьобані куртки із сукнями й високими чоботами. Мабуть, наймоднішою курткою зі стібками стала модель бренду The Frankie Shop — вона з’явилася відразу на знімках в Еллен Клаессон, Джесіки Скай, Інес Сильви й Анук Ів. Тим часом Кароліна Даур вибрала довге стьобане пальто Marc O'Polo, Тіна Андреа продемонструвала чорну куртку вільного фасону Warehouse, Еллі Беатріс Джослі вдягнула об’ємний варіант H&M, а Перніль Тейсбек вийшла у світ в укороченій моделі Duvetica. Більше образів модниць у стьобаних куртках дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.