До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 головних streetstyle-трендів на Тижні моди в Копенгагені

Кілька днів тому закінчився Тиждень моди у Копенгагені, популярність якого останніми роками значно зросла. Скандинавські бренди показали свої нові колекції осінь-зима 2023/2024, а streetstyle-інфлюенсеривикористали нагоду продемонструвати модні образи. Цього сезону на вулицях данської столиці ми бачили золоті та сріблясті відтінки, пухнасті куртки й капелюхи, шкіряні пальта, обʼємні шарфи і теплі балаклави, а також багато образів із деніму. Vogue.ua зібрав 6 головних streetstyle-трендів на Тижні моди у Копенгагені.

Реклама

Срібні і золоті відтінки

Деякі тенденції вуличного стилю важко помітити, але це не стосується металевих відтінків, які прикрашали гардероб модниць минулого тижня. Cкандинавськіstreetstyle-зірки показали декілька способів, як цікаво носити срібні і золоті кольори щодня. Секрет у невеликій кількості металику, адже, якщо зробити ставку на totallook, це буде вже футуризм.

Штучне хутро

Штучне хутро — один з визначних streetstyle-трендів у Копенгагені. Яскраві екошуби, волохаті капелюхи і пухнасті сумки є улюбленими речами скандинавських модниць у холодний період. Так, наприклад, Емілі Сіндлевзʼявилась у лавандовій короткій шубі зі штучного хутра RotateBirgerChristensen, яку вона вдягла поверх прямих джинсів з принтом. Вона доповнила образ блакитною сумкою Loewe і парою човників BottegaVeneta кольору слонової кістки.

Балаклава

Балаклави цього сезону були усюди. Це можна пояснити декількома факторами. По-перше, у Копенгагені завжди холодна зима, а цей вʼязаний аксесуар допоможе убезпечитися від морозу. По-друге, балаклави ми бачили серед головних трендів колекцій сезону осінь-зима 2023/2024, а, отже, не дивно, що теперstreetstyle-активістки показують свої способи стилізації цього аксесуару. На вулицях данської столиці були версії зі в’язаними гачком аплікаціями, балаклави у яскравих і класичних відтінках і моделі у стилі колорблок.

Total-denim

Якщо ви любите практичний та універсальний денім, то можете радіти — цього сезону що більше джинсової тканини у вашому образі, то краще. Як стильно носити total-denim образи, дивіться у нашій добірці.

Обʼємні шарфи

Ще один теплий аксесуар, який використовували модниці у своїх образах, крім балаклав, це шарфи. Об'ємні, довгі, з принтами або монохромні — ось відмінні характеристики модних шарфів, Дотримуйтесь прикладів streestyle-зірок і носіть цього сезону трикотажні довгі аксесуари у своїх щоденних виходах. Шарф не тільки надасть вашому образу завершеності, а й зігріє вас у холодну погоду.


Шкіряне пальто

Скандинавські streestyle-зірки впевнені, що шкіряне пальто — чудова альтернатива вовняному варіанту. За прикладом модниць вибирайте як матову чорну шкіру, так і лакові тренчі, чи верхній одяг у вінтажному стилі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.