До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У своєму стилі: київські модниці про найкращі знахідки в ЦУМі

Модні дівчата Києва вирушають до ЦУМу, щоб скласти гардероб на літо. Кожна вибирає новинки у своєму персональному стилі, а Vogue.ua документує їх знахідки.

Слідом за першою героїнею проекту, моделлю Еллою Кандибою, вибирати гардероб до ЦУМу вирушила Вікторія Баланюк – засновниця і дизайнер бренду Flow The Label.

Реклама
Вікторія Баланюк
Про сукню Escada Sport

Я – велика шанувальниця моди 1970-х. Розслаблений дух цього десятиліття відчувається у всьому моєму гардеробі, особливо я люблю легкі сукні до підлоги з вільною талією і оборками – в цьому образі Escada Sport є все, що мені подобається.

Про босоніжки Marc Jacobs

Ці босоніжки на масивному каблуці – ще один привіт з 1970-х. Вони поєднуються практично з усім моїм гардеробом і дуже зручні – в них можна вільно проходити весь день.

Про плащ і брюки Vince

Стримана колірна гама і вільний крій – я ціную речі поза тенденціями, вони завжди мають доречний вигляд. У цьому ансамблі, який я склала з плаща і брюк Vince, мені ще дуже сподобалася тканина – вона приємно струмує по тілу і дарує відчуття комфорту.

Про сумку Aspinal of London

Сумка Aspinal of London для мене – квінтесенція всього британського. Це і бездоганна якість, і витриманий до міліметра стиль, і непідробна шляхетність.

Про косметику

Мені важливо, щоб мене оточували приємні аромати, тому вдома у мене завжди є свічки, купую їх в корнері Jo Malone. А в сумочці ношу невеликий флакон улюблених Killian.

Фото: @mishka_bochkaryov

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.