До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мода і кіно: як одягнутися у стилі фільмів Веса Андерсона

Фільми Веса Андерсона полюбляють за химерних персонажів, занурених у безглуздя життя, які також відомі ретельно продуманим гардеробом і яскраво вираженим стилем. У 54-й день народження режисера Vogue.ua вирішив обрати найбільш пам’ятні деталі з образів персонажів Андерсона, і знає, як їх можна повторити в реальному житті.

Академія Рашмор

Макс Фішер — 15-річний хлопець, сенс життя якого полягає у відвідуванні академії Рашмор. Він погано вчиться й отримує погані оцінки, але є абсолютним королем позакласних занять — від клубу бджолярів, до продюсування п’єс. Не менш віртуозний Макс зі стилем preppy (хоча він навряд чи це знає). Краватка, блейзер, сорочка, чинос — його образ простий, лаконічний і приклад вічної класики.

Реклама

<b>max fisher</b>

Родина Тененбаумів

Члени безталанної, але абсолютно геніальної родини змушені зібратися разом через хворобу батька. Марго — лауреатка премії за п’єсу, написану в 9 років, Чес — видатний фінансист, Річі — чемпіон з тенісу й художник. До заслуг цих трьох можна з абсолютною впевненістю додати бездоганне відчуття стилю. Від розкішної шуби Fendi Марго до спортивного костюма Чеса й вічного спорт-шику Річі — кожен з них справжня ікона стилю.

<b>royal tenenbaums</b>

Водне життя зі Стівом Зіссу

Щоб помститися міфічній акулі, яка вбила його партнера, океанограф Стіф Зіссу згуртовує команду, до якої увійшли його відчужена дружина, журналіст і людина, яка може бути чи не бути його сином. Найкращий спосіб доєднатися до екіпажу "Бела Фонте" й допомогти ексцентричному Зіссу помститися за друга — вдягти його знакову червону шапочку. Також можна спробувати знайти уніформу, як у членів команди, що буде нескладно зробити з огляду на попит на одяг в робочому стилі.

<b>Life Aquatic</b>

Королівство повного місяця

У цій історії про двох дошкільників, які закохуються й стикаються з величезною кількістю перешкод, щоб бути разом, Андерсон представляє одну зі своїх найсимволічніших візуальних робіт. Щоб повторити образи головних героїв, насамперед варто звернути увагу на колірну палітру. За скаутську форму Сема чудово зійде сукня кольору хакі або комбінезон, а доповнити образ можна жовтою банданою. Повторити романтичний образ Сьюзі в стилі 60-х можна за допомогою сукні або пастельного ансамблю зі спідниці й блузи.

<b>Moonrise Kingdom</b>

Готель "Гранд Будапешт"

У своєму останньому фільмі Андерсон переносить глядачів у снігові гори республіки Зубрівка і в золотий вік готелю "Гранд Будапешт", де відбуваються дивовижні пригоди лобі-хлопчика Зеро і його боса мсьє Густава. Щоб відтворити їхні химерні образи, досить одягнути фіолетовий костюм. Але не забудьте про кричущі елементи, скажімо, шкарпетки або сорочку. Адже саме яскравість і контраст є основою візуального складника цього дивовижного фільму.

<b>Grand Budapest Hotel</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.