До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 улюблених дизайнерів Мішель Обами

17 січня екс-перша леді США, Мішель Обама, відзначає свій день народження. За вісім років у Білому домі вона довела, що одяг може бути могутньою зброєю у дипломатичній боротьбі і її правильний вибір здатний допомогти у вирішенні багатьох питань. Vogue.ua вибрав 5 улюблених брендів місіс Обами, яким вона точно залишиться вірна і надалі.

Мішель Обама
Narciso Rodriguez

Син кубинських емігрантів Нарцисо Родрігес став відомим у Америці ще у середині дев'яностих, коли у сукні його авторства Каролін Біссет виходила заміж за сина Джона Кеннеді. Полюбила його вбрання і Мішель Обама. 2008 року у червоно-чорній сукні-футлярі вона провела ніч президентських виборів, а на початку січня вибрала вбрання Narciso Rodriguez для прощальної промови на посту першої леді США.

Мішель Обама в Narciso Rodriguez
Jason Wu

Джейсон Ву повинен завдячувати Мішель Обамі за свій успіх. Її чоловік двічі ставав президентом США і вона двічі на його інавгурацію вибирала вечірні сукні Jason Wu. Ву за походженням тайванець і його приклад вкотре підтверджує, що американська мрія – це реальність і свій золотий квиток у цій країні може витягнути кожен.

Мішель Обама в сукні Jason Wu
Brandon Maxwell

Дизайнер і стиліст Брендон Максвелл відомий, перш за все, як людина, яка одягає співачку Леді Ґаґу. Однак чималу лепту в його популярність внесла і Мішель Обама. Білосніжна сукня Brandon Maxwell, у якій Обама зустрічала прем'єр-міністра Сінгапуру 2016 року, змусила говорити про його бренд, заснований лише за рік до цього, весь світ.

Мішель Обама в сукні Brandon Maxwell
Prabal Gurung

Прабал Гурунг – ще один молодий дизайнер, який став популярним завдяки Мішель Обамі. 2010 року перша леді США обрала сукню з весняно-літньої колекції Prabal Gurung і через короткий час дизайнер створював вже образ саме для неї – в червоному вбранні бренду перша леді США зустрічала гостей на щорічній вечері журналістів у Білому домі.

Мішель Обама в Prabal Gurung
Versace

Донателла Версаче – одна з найвпливовіших жінок-дизайнерів у модному світі і те, що Мішель Обама вибрала її сукню, змусило багатьох говорити про ще більше об'єднання сильних жінок, готових відстоювати свої права і надихати своїм прикладом мільйони. "Мені було надзвичайно приємно створювати сукню для Мішель Обами, яка зробила безліч важливих речей для жінок всього світу".

Мішель Обама в Atelier Versace

Читайте також:

Мишель Обама во время прощальной речи мужа в Чикаго

Реклама

Правила модной дипломатии Мишель Обамы

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.