До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зустріч року: колекція Calvin Klein осінь-зима 2018/2019

"Нова колекція – це еволюція мого погляду на американське суспільство і культуру, але тільки цього разу в ширшому й універсальному прочитанні, – розповів перед показом Calvin Klein Раф Сімонс. – Це алегорія на зустріч старого і нового світів, зустріч США зразка 1960-х, часу відкриття космосу й інформаційної епохи ХХI століття. Ця колекція про свободу та демократію, про те, що в цій країні можна не боятися проявляти себе і бути особистістю. Американці повинні берегти це і відстоювати".

Calvin Klein осінь-зима 2018/2019

Оформлення шоу було відповідним – розсипаний по підлозі попкорн, зображення Енді Воргола на картоні, будівельні ліси на задньому тлі. Все змішано, але при цьому все – на своїх місцях, як і в самій колекції – строгі пальта і помаранчеві парки, що нагадують форму дорожніх робітників, довгі шелестливі спідниці й маскулінний верхній одяг, сукні з "фольги" і в'язані балаклави, об'ємні шуби і стилізовані бронежилети.

Реклама
Calvin Klein осінь-зима 2018/2019
Calvin Klein осінь-зима 2018/2019
Calvin Klein осінь-зима 2018/2019

Без зайвих натяків в колекції читалася тема проблем безпеки, а кожен образ нагадував, що перед нею всі – рівні, чи то мова про дівчину в шубі, чи про професійного пожежника. Такий нині час.

Calvin Klein осінь-зима 2018/2019
Calvin Klein осінь-зима 2018/2019

Познайомитися з новою колекцією Сімонса прийшли найвірніші його шанувальниці – Марго Роббі, Сінді Кроуфорд і Ніколь Кідман.

<b>GUESTSCK</b>

Подивитися всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.