До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У пошуках свободи: Poustovit весна-літо 2019

Нову весняно-літню колекцію український дизайнер Лілія Пустовіт присвятила свободі, яка почалася для неї вже з місця вибору локації. Її бренд, який традиційно влаштовує покази на головному подіумі Ukrainian Fashion Week, в новому сезоні показав колекцію на даху ЖК Skyline, де хмари стали найкращим фоном для ніжних образів Poustovit.

Poustovit весна-літо 2019
Poustovit весна-літо 2019
Poustovit весна-літо 2019

Ключовим акцентом у своїй історії про свободу Лілія Пустовіт зробила білий колір, який в кожному новому образі мав відмінний вигляд – десь це був чистий алебастровий відтінок, десь нашарування напівпрозорих тканин і гра напівтонів. Моделі в білосніжних вбраннях нагадували вільних птахів, для яких не існує кордонів. Сама дизайнер цю гру з білим порівнює з роботами імпресіоністів, в яких завжди відчувається якась недомовленість і легкість.

Реклама
Poustovit весна-літо 2019
Poustovit весна-літо 2019
Poustovit весна-літо 2019

Ще одним втіленням свободи для Пустовіт є море. Під час роботи над колекцією вона нерідко згадувала про стиль життя жителів західного узбережжя Франції і природу цих місць, відомих своїми скелястими берегами і бушуючими хвилями. Наприклад, різнобарвна смужка, яку використала дизайнер, апелює до архітектурного стилю "коломбаж", популярного в Нормандії і Бретані, а біле мереживо – вшанування бретонських високих головних уборів.

<b>Poustovit_Catwalk</b>

Сама дизайнер в цьому поєднанні хмар, вітру і морської сили бачить філософський зміст і нагадує, що всі рамки існують тільки всередині нас, зробити себе вільним може кожен.

Poustovit весна-літо 2019
Poustovit весна-літо 2019

Атмосферу показу Poustovit весна-літо 2019 ще повніше передає відео, яке команда бренду готувала прямо під час шоу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.