До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українка Дарія Міненко стала обличчям Dolce&Gabbana

Італійський бренд Dolce&Gabbana представив новий едіторіал, знятий на грецькому острові Міконос, а однією з головних його героїнь стала українська модель Дарія Міненко.

Зйомка #DGLovesMykonos

На залитих сонцем мощених вуличках Міненко прогулювалася в оточенні інших моделей і випадкових перехожих, однак основну увагу фотографи зйомки, брати Мінеллі, зосередили саме на ній. Цього літа Доменіко Дольче і Стефано Габбана пропонують провести відпустку у повітряних сукнях із зображенням коралів, квітів або хижих тварин, щоб було по-справжньому яскраво і барвисто.

Реклама
Рекламна кампанія #DGLovesMykonos
Зйомка #DGLovesMykonos
Зйомка #DGLovesMykonos

Кар'єру Дарія Міненко почала в Ужгороді, в агентстві One Models. До зйомки для Dolce&Gabbana в її портфоліо також була рекламна кампанія Roberto Cavalli осінь-зима 2016/2017, співпраця з брендом весільних суконь Pronovias. В Україні Міненко ніколи не працювала.

Зйомка #DGLovesMykonos

Vogue.ua Дарія Міненко розповіла, що кастинг для зйомки #DGLovesMykonos проходив онлайн і брало участь у ньому близько 40 дівчат. "Все відбулось швидко і весело, – згадує українська модель. – Ми досить рано закінчили, а потім просто насолоджувалися островом, гуляли, вечеряли, розмовляли і, в підсумку, підтримуємо зв'язок до сьогодні".

Зйомка #DGLovesMykonos

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.