До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Supermoon: новий кампейн бренду Каньє Веста

Каньє Вест запустив в Instagram новий кампейн #SUPERMOON колекції YEEZY 500 "Supermoon Yellow", а серед героїв його зйомки – український дизайнер Саша Каневський з сім'єю.

Каньє Вест

Раніше дизайнер вже застосовував подібну стратегію, коли опублікував фальшиві папараці-знімки колекції YEEZY Season 6. Тепер Instagram облетіли фотографії рекламної кампанії #SUPERMOON, зняв яку Елі Рассел Ліннетз – фотограф і співробітник Веста в його креативному агентстві DONDA. Головними героями зйомки стали моделі в об'ємних толстовках, шортах-велосипедках і кросівках з нової колекції "Super Moon Yellow" YEEZY Desert Rat 500s. Колекція представлена в типовій колірній палітрі YEEZY: в ній переважають чорний, тілесний і хакі.

Реклама

<b>Кампейн Канье супермун</b>

Зокрема, героями зйомки стали Саша Каневський і його сім'я. Український дизайнер декілька місяців тому переїхав в Лос-Анджелес і активно співпрацює з Вестом.

Саша Каневський зі своєю сім'єю в кампейні YEEZY #SUPERMOON

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.