До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший день UFW: Nadya Dzyak, Dastish Fantastish, Elena Burenina

Ukrainian Fashion Week продовжує представляти Україні й усьому світові талановитих локальних дизайнерів. У перший день UFW гості мали можливість відвідати вечіркуPOUSTOVIT, театральну виставуFROLOV і вирушити в 90-ті з the COAT by Katya Silchenko. Про французький шик Nadya Dzyak, хижаків Dastish Fantastish й універсальність Elena Burenina, читайте далі.

NADYA DZYAK

У новому сезоні дизайнер використала авторські квіткові та геометричні патерни, які перенесені на різні фактури: шовк, сатин і органзу. Традиційно в колекції NADYA DZYAK багато ручної роботи, візерунків з плісированих воланів, геометричних вирізів, асиметричних силуетів, поєднань різних фактур і гри з пропорціями. Знаковими для бренду останні кілька сезонів стали прозорі невагомі сукні та блузи, які немов хмара огортають тіло, але разом з тим в цих виробах використовується унікальний прийом ручного викладання плісированих візерунків. Колірна палітра навіяна французькими інтер'єрами кінця 70-х.

Реклама
Nadya Dzyak осінь-зима 2018/2019
Nadya Dzyak осінь-зима 2018/2019
Nadya Dzyak осінь-зима 2018/2019Подивитися всю колекцію.
DASTISH FANTASTISH

"Спостерігаючи за хижаком в його звичному середовищі проживання, ми перебуваємо в балансі між спокусливою цікавістю і смертельною небезпекою. Нас вабить бажання розглянути краще всі анатомічні контури, грацію руху і гру світла на тілі досконалого в своєму вигляді вбивці. Але наближаючися до об'єкта нашого вивчення і захоплення, ми ризикуємо вийти за межу безпечної відстані і стати жертвою", – розповідає про ідею нової колекції команда Dastish Fantastish, яка в новому сезоні звертається саме до темної колірної палітри. З неї колись і починали будуватися перші колекції бренду, і в цьому сезоні вони вирішили відновити союз з темною матерією. Основний акцент спрямований на силует і текстури. Матеріали: шкіра, шерсть, трикотаж, денім, нейлон, фланель, метал, пластик.

Dastish Fantastish осінь-зима 2018/2019
Dastish Fantastish осінь-зима 2018/2019
Dastish Fantastish осінь-зима 2018/2019

Подивитися всю колекцію.

ELENA BURENINA

Робота бренду ELENA BURENINA як правило заснована на інноваційному дизайні, вивіреному крої і сильній творчій складової, що допомагає створювати колекції зі змістом і практичністю. У сезоні осінь-зима 2018/2019 дизайнер інтерпретує ідею концептуальної, естетичної, проте завжди функціональної моди. Створюючи ескізи, Олена Буреніна думає про персонажів, а не про шви і швачок. У новій колекції вона зробила вибір у бік більш ніжної палітри, яка фірмову лаконічність бренду зробила більш м'якою і жіночною.

Elena Burenina осінь-зима 2018/2019
Elena Burenina осінь-зима 2018/2019
Elena Burenina осінь-зима 2018/2019

Подивитися всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.