До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Nike представляють зимову бігову колекцію

Nike представляють нову бігову колекцію, яка дасть змогу продовжувати тренування навіть узимку, зберігаючи тепло, сухість і комфорт незалежно від погодних умов.

Щоб бігати взимку було комфортно, треба правильно підібрати спорядження. Nike вже багато років розробляє технології та продукти, які дають змогу атлетам тренуватися в зимовий період з найбільшою насолодою.

Реклама

Цього року ключовими елементами колекції стали бігові куртки, виготовлені із застосуванням технології Nike Therma-FIT, яка поєднує терморегулювальну тканину й пуховий наповнювач. Довговічне водовідштовхувальне покриття надійно захищає від вологи, а система швидкого доступу дає змогу регулювати вентиляцію за допомогою змійки.

Легка чоловіча куртка Nike Shieldrunner створена спеціально для того, щоб активно протистояти будь-яким опадам або поривам вітру, зберігаючи потрібне тепло. Ці куртки створені з турботою про довкілля і на 50% складаються з перероблених поліефірних волокон.

Бігові кросівки для холодної погоди також мають свої особливості. Зокрема, популярні трейлові кросівки Pegasus Trail 3 GTX мають додатковий шар з матеріалу GORE-TEX, який захищає ноги від вологи, а додаткові гетри запобігають потраплянню води й бруду всередину взуття.

Надійним супутником під час бігу міськими вулицями стануть кросівки Nike Pegasus 38 Shield, що характеризуються утепленим матеріалом верху зі спеціальним водовідштовхувальним покриттям. Протектор кросівка подібно до зимової шини забезпечує надійне зчеплення, допомагаючи впевнено рухатися слизькими вулицями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.