До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні війни: Prada весна-літо 2018

Вести жіночі війни за свої права за допомогою вбрання з нової весняно-літньої колекції 2018 Prada видається дуже розумним. Сама дизайнерка каже: "Просто я хочу змінити світ. Особливо для жінок, тому що стільки всього працює проти нас". Прада вважає, що після обрання нового президента Сполучених Штатів боротьба за жіночі права знову актуальна як ніколи і пропонує моді стати союзником у цьому. "Я пропоную дуже практичні військові ходи, – поділилася Міучча, – через одяг, звичайно".

Prada весна-літо 2018
Prada весна-літо 2018

Нова колекція базується на цитатах з виставки, яку влаштували в штаб-квартирі Prada. Полотна художників 30-60-х років минулого сторіччя, комікси і манга буквально перекочували на пальто, спідниці та сукні. Цього разу обійшлося без пір'я, декором стали войовничі "погони", загорнені в щільний шар кристалів, великих леліток і вишивки. По-хуліганськи підсукані рукава, широкі плечі, родом з вуличної моди 80-х років, лялькові і жіночні сукні, одягнені на штани – часи зефірних дівчаток в пір'ї марабу, здається, закінчилися і настала ера дівчаток-лицарів в ретельно стилізованих латах.

Реклама
Prada весна-літо 2018
Prada весна-літо 2018
Prada весна-літо 2018
Prada весна-літо 2018
Prada весна-літо 2018

Весь показ можна переглянути тут.

Читайте також:

5 кращих б'юті-образів з показів Prada

Чому Ріанна випускає одяг і косметику під брендом Fenty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.