До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Друге дихання: Marc Jacobs осінь-зима 2018/2019

Свою нову колекцію Марк Джейкобс показував у затемненому приміщенні Збройової палати на Парк Авеню і лише яскрава смуга світла ефектно висвітлювала подіум. Графічні контрасти виявилися не тільки в оформленні сцени. Вся колекція мала вигляд зібрання полотен сучасного мистецтва з соковитими цитатами стилістики 1980-х років.

Marc Jacobs осінь-зима 2018/2019

Попри те, що фінансові показники бренда навряд чи тішать власників, і зовсім нещодавно їм довелося залучити Джона Таргона для реанімації Будинку, цю колекцію можна по праву назвати однією з кращих робіт Марка Джейкобса за кілька останніх сезонів. На окрему увагу заслуговує те, наскільки вправно дизайнер вирішив колористичну частину – улюблені відтінки гірчиці, малини і сливи змішалися цього разу в абсолютно магічних пропорціях.

Реклама
Marc Jacobs осінь-зима 2018/2019

Дивлячись на яскраві пальта з гіперболізованою лінією плеча, вузькі брюки і капелюхи матадорів, помножені на натхнення кращими представниками моди 80-х – Montana, Mugler, Ungaro і Saint Laurent, можна подумати, що Джейкобс вирішив не слухати поради штатних маркетологів і зробити колекцію незважаючи на ключові модні тенденції і очікування фінансових менеджерів.

У результаті стався справжній художній акт, який ілюструє неймовірно елегантну і екстравагантну жіночу моду, якої зараз, по суті, дуже не вистачає. Іншими словами, Джейкобс буквально змусив згадати, що мода – це велика частина сучасного мистецтва.

Marc Jacobs осінь-зима 2018/2019
Marc Jacobs осінь-зима 2018/2019
Marc Jacobs осінь-зима 2018/2019
Marc Jacobs осінь-зима 2018/2019
Marc Jacobs осінь-зима 2018/2019

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

Реквієм за мрією: Вєня Брикалін про показ Рафа Сімонса для CALVIN KLEIN

Тиждень моди в Нью-Йорку: Boss, Gabriela Hearst і Coach 1941

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.