До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деталі сукні Stella McCartney для Меган Маркл

Для вечірнього прийому і урочистої вечері в Frogmore House, Меган Маркл одягнула сукню з оголеними плечима Stella McCartney і атласні туфлі Aquazzura з блакитною підошвою. Чисті лінії і шовкова тканина – друге весільне вбрання герцогині Сассекської було не менш ефектним, ніж сукня Givenchy для походу до вівтаря.

Реклама

"Я пишаюся тим, що герцогиня Сассекська вибрала саме цю вечірню сукню, щоб продемонструвати британський дизайн, сказала Маккартні, – це справді один з найважливіших моментів у моїй кар'єрі, і я так пишаюся всією командою в цей приголомшливий сонячний королівський день". Ймовірна вартість вбрання – вісімдесят тисяч англійських фунтів. В Stella McCartney на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл також були одягнені мати нареченої Доріа Рагланд, адвокат Амаль Клуні і телеведуча Опра Вінфрі.

Меган Маркл і принц Гаррі

Другу сукню Меган Маркл, призначену для весільної вечері вже порівняли з вінчальним вбранням головної модної персони 1990-х років Керолін Бессетт-Кеннеді, що створив її друг Нарцисо Родрігес.

Керолін Бессетт-Кеннеді і Джон Фіцджеральд Кеннеді

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.