До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіара Меган Маркл для весільної церемонії

Вінчальний головний убір нареченої – це діамантова тіара, яка раніше належала королеві Марії Текській, бабусі королеви Єлизавети II, і яку остання передала для церемонії Меган Маркл, а також фату Givenchy. Вишивка на фаті символічно показує квіти п'ятдесяти трьох країн Британської Співдружності. "Діамантову тіару створили 1932 року, а центральний камінь датується тисяча вісімсот дев'яносто третім роком", – йдеться у заяві Кенсингтонського палацу.

Сама тіара зроблена з діамантів і платини, як гнучка смуга з одинадцяти секцій, які декоровані почергово овалами і паве з великими і маленькими діамантами. У центрі закріплена знімна брошка з десяти діамантів. Спочатку тіару придумали, щоб підкреслити центральну брошку, яку було передано колишній принцесі Марії графством Лінкольн, коли вона вийшла заміж за принца Джорджа, герцога Йоркського 1893 року. Королева Єлизавета II отримала головний убір в подарунок від своєї бабусі 1953 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.