До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Об’ємні клатчі — головна покупка червня

Минулого сезону всі модниці божеволіли від клатча-хмари Bottega Veneta. Стильна модель The Pouch швидко знайшла своїх прихильниць і стала найпопулярнішим товаром бренду. Цього ж літа цей тренд і далі набирає обертів у колекціях дизайнерів. Тепер й інші бренди представили свої версії безформних об’ємних клатчів, які стануть ідеальним компаньйоном повсякденного міського дрес-коду.

Объемные мягкие клатчи весна-лето 2020Miu Miu

Лише на перший погляд об’ємний клатч видається незручним у носінні, насправді ж він дуже функціональний. Така безформна модель клатча дає змогу покласти в нього все, що душі завгодно, працюючи за принципом сумки-шопера, але набагато симпатичнішого. До того ж для додаткового комфорту в багатьох моделях є додатковий шкіряний браслет, який фіксує сумку на зап’ястку власниць. Цього літа шукати модні об’ємні клатчі варто серед таких брендів, як Miu Miu — Міучча Прада показала цілу серію різнокольорових варіантів, Bottega Veneta — у колекції з’явилися в’язані клатчі, монохромні шкіряні моделі й варіанти, прикрашені тваринним принтом, а також Givenchy — запропоновані моделі клатчів варіюють у колірній палітрі від брудно-сірого до чорного відтінків.

Реклама
Объемные мягкие клатчи весна-лето 2020Givenchy
Объемные мягкие клатчи весна-лето 2020Bottega Veneta

Об’ємні клачті цього літа стануть найпопулярнішою сумкою на всі випадки життя. У колекції Rejina Pyo представлені яскраві сині моделі з ручкою-бантом, які чудово доповнять лляні вбрання або сукні з білої бавовни, а у Versace — величезні клатчі для ділових зустрічей. Так, дизайнерка Донателла Версаче продумала всі деталі — у такі клатчі можна вмістити навіть мініноутбук для проведення презентацій.

Объемные мягкие клатчи весна-лето 2020Rejina Pyo
Объемные мягкие клатчи весна-лето 2020Versace

Vogue.ua зібрав 10 актуальних клатчів, які стануть у пригоді цього літа.

<b>клатчи 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.