До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скульптурні сумки – головна знахідка листопада

Цієї осені дизайнери пропонують розбавити арсенал лаконічних тоутів, містких сумок-хобо, мініатюрних моделей і вінтажних знахідок новими героями – скульптурними сумками. Геометричні моделі всіх форм і розмірів стали головною прикрасою колекцій брендів у сезоні осінь-зима 2019/2020. Vogue.ua зібрав наймодніші скульптурні сумки, які не залишать жодну модницю байдужою.

Staud осінь-зима 2019/2020

Фантазії дизайнерів не мають меж. Цієї осені ключова роль на модних подіумах дісталася фігурним сумкам. Staud створили модель з екзотичної шкіри в формі півмісяця, яку зірки streetstyle-хронік пропонують носити під пахвою як культову сумку-baguette у 1990-х. У колекції Rejina Pyo з'явилися трапецієподібні сумки з м'якими кутами і круглими ручками, в Roksanda запропонували лаконічний чорний куб на довгих ручках-петлях, а в House of Holland – об'ємну сумку у формі півкола, в яку точно поміститься все необхідне протягом дня.

Реклама
Rejina Pyo осінь-зима 2019/2020
Roksanda осінь-зима 2019/2020
House of Holland осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 15 скульптурних сумок на кожен день для цієї осені.

<b>скульптурные сумки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.