До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки для офісу: 4 альтернативні варіанти класичних тоутів

Сумки для ділового дрес-коду – обов'язкова інвестиція в гардероб кожної зайнятої справами дівчини. Функціональна і містка модель, в якій знайдеться місце для всього необхідного – ноутбука, гаманця, ланчу, блокнота, телефону і багатьох інших речей – виручить у повсякденному житті. Багато знаменитостей, серед яких Меган Маркл і Анджеліна Джолі, роблять ставку на класичні тоути: чисті кольори і чіткі геометричні форми цих сумок легко комбінувати з діловими образами, але не завжди такі моделі будуть доречними для вечірніх заходів після роботи. Vogue.ua пропонує розглянути 4 альтернативні варіанти класичних тоутів.

Streetstyle
Сучасні деталі

Фактурна шкіра, тиснення під рептилію, незвичні ручки, вільна форма і небанальний дизайн у сезоні осінь-зима 2019/2020 мають першочергове значення під час вибору сумки. Застібки-блискавки або шнурки всередині сумок збережуть всі необхідні речі в безпеці, а екзотичний принт або незвичайне плетіння додадуть образу сучасного настрою.

Реклама

<b>сумки современные детали</b>

1990-і

Естетика 1990-х років у новому сезоні дісталася і до сумок. Культові зразки з короткими ручками, які полюбили відомі моделі і streetstyle-активістки головних Тижнів моди, тепер можна носити в офіс. Сумки-багети значно просторіші, ніж мікромоделі і не менш елегантні, ніж класичні тоути. Носіть їх через плече з брючними ансамблями або тримайте під пахвою, як роблять модниці.

Streetstyle

<b>сумка багет</b>

Сумки з ланцюжками

Легендарна сумка 2.55 Chanel змінила світ і подарувала дівчатам практичні і зручні сумки з ручками-ланцюгами, які звільнили їхні руки. У сезоні осінь-зима 2019/2020 вони не втрачають своєї актуальності. Баланс елегантності і сучасних інтерпретацій робить сумки з ланцюгами вдалим варіантом як для повсякденного використання, так і для вечірнього заходу.

Streetstyle

<b>сумки с цепями</b>

Сумки-відерця

У новому сезоні сумки-відра можуть гідно конкурувати з тоутами. Вони також місткі і зручні у використанні. Під час вибору сумки для офісу варто правильно підібрати палітру кольорів. Веселкові барви і моделі, розшиті блискітками, краще залишити для streetstyle-виходів на Тижні моди і зробити вибір на користь простих, непідвладних часу нейтральних відтінків.

<b>сумки ведра</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.