До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які прикраси купити цієї весни: повний гід

В ідеї капсульного гардероба немає нічого нового: джинси по фігурі, базовий светр, біла футболка, однотонне пальто або бомбер. Досить прості й універсальні речі, завдяки яким завжди маєш доречний вигляд. Те ж саме стосується й прикрас — у кожній скриньці мають бути певні класичні й непідвладні часу елементи першої потреби, але водночас там також має бути місце для тих особливих покупок, які додадуть образу індивідуальності. Ідеальні діамантові сережки й кольє-ланцюжок — така ж модна потреба, як сині джинси й біла футболка. Насправді вони набагато універсальніші, адже їх можна носити і під час робочого дзвінка в Zoom, і на коктейльній вечірці. Vogue.ua зібрав 10 класичних timeless-прикрас, які ніколи не підведуть.

Сережки-цвяшки

Є щонайменше одна причина, чому цвяшки — незамінні помічники гардероба: вони личать буквально до всього й здатні додати легкого блиску, доречного незалежно від випадку, чи то тренажерний зал, чи то басейн.

Реклама

<b>Серьги-гвоздики предметка</b>

Сережки-кільця

Це класика, яка вирізняється вишуканим підходом. Сережки-кільця, великі чи маленькі, вигідно підкреслять всі переваги вашого образу.

<b>серьги-кольца предметка</b>

Браслет Bangle

Вибрати тільки один браслет чи скласти цілий ансамбль — вибір за вами. Вони пасують майже до всього: від в’язаного светра до легкого літнього сарафана.

<b>bangle-браслет предметка</b>

Кулон чи підвісок

Кулон — це простий спосіб носити щось значуще для вас поруч із серцем. Але найкраще те, що немає потреби носити тільки один підвісок — дуети й тріо кольє різних кольорів мають по-справжньому вишуканий вигляд.

<b>кулоны предметка</b>

Золоте кольє-ланцюжок

Особливо ефектні золоті ланцюги. Масивніший фасон додасть певного шарму, а тонкий ланцюжок — трохи жіночності. Будьте певні — це точно незамінний аксесуар сезону.

<b>золотые цепи предметка</b>

Перлова нитка

Перлові намиста потрапили до цього списку не просто так — вони ніколи не вийдуть з моди. Радимо звернути увагу на подвійні нитки з перлами різного розміру, проте ви не помилитеся з вибором, якщо зробите ставку й на класику.

<b>жемчужная нить предметка</b>

Каблучка-печатка

Перстень з вашими ініціалами, з блискучими діамантами або монолітний і мінімалістичний — ідеальна каблучка, яка має з’явитися у вашій скриньці. Завдяки йому ніяких інших прикрас не треба.

<b>кольцо-печатка предметка</b>

Сет з каблучок

Ансамбль з кількох каблучок, надітий на один палець, може потребувати певної стратегії. Занадто щільно прилягають одна до одної? Надають непотрібного об’єму? Тонка золота каблучка — прекрасна вихідна точка, але ще ліпше вибрати готовий сет прикрас і не перейматися через додаткове обігрування.

<b>сет из колец предметка</b>

Різнокольорові камені

Можна ефектно грати із золотими й срібними відтінками в ювелірних виробах, але якщо треба додати образу певної врочистості, то рекомендуємо звернути увагу на переливи синього сапфіра або темно-червоного граната. Прикраса з кольорового каменю — це найпростіший спосіб підкреслити індивідуальність.

<b>разноцветные камни предметка</b>

Сталевий годинник

Такий годинник — провідник у дивовижний світ годинникового мистецтва. Ці моделі згодяться для будь-якої ситуації — від дружньої зустрічі за горнятком кави до важливої співбесіди.

<b>часы предметка</b>

За матеріалами vogue.com.

Текст: Daisy Shaw-Ellis

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.