До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

One&Only Portonovi: розкішний курорт на березі Адріатичного моря

На узбережжі Адріатичного моря, в оточенні гір і мальовничої берегової лінії, розкинувся розкішний чорногорський курорт One&Only Portonovi. Всього за годину їзди від Дубровника потрапляєш у центр зосередження культурних див світу, дикої природи й сучасного місця відпочинку з приватним пляжем у найкращих традиціях модної європейської Рив’єри.

Вид на курорт One&Only Portonovi с высоты птичьего полета.Курорт One&Only Portonovi

Курорт One&Only Portonovi розміщується в західній частині Чорногорії. На зручній відстані від нього є відразу три великі міста: Дубровник (одна година їзди), Тіват (50 хвилин) і Подґорица (2,5 години), аеропорти яких приймають рейси різних авіакомпаній, а також професійно обслуговують приватні літаки.

Реклама

Можливість дістатися до місця призначення з комфортом і мінімальним стресом є однією з візитних карток курорту, де подібне вважається не подарунком долі, а новою реальністю. В One&Only Portonovi гостям пропонують отримати новий досвід, який супроводжується ексклюзивними спа-процедурами, кулінарними шедеврами й різними активностями на кшталт гайкінгу або подорожі місцевими культурними пам’ятками.

Курорт One&Only Portonovi.

One&Only Portonovi вражає масштабами: величні колонади й фасади, червоні теракотові дахи, сади й безліч закритих і відкритих басейнів. Усе це — данина поваги архітектурному стилю венеційських палаців, який має чудовий вигляд, а білий фасад будівель чудово контрастує з блакитним морем і навколишньою зеленню.

Розмах курорту виправданий щонайменше тим, що з усіх 123 розкішних номерів, серед яких вілли й приватні будинки, відкривається краєвид на пристань, затоку й гори. Крім того, що кожен номер обладнаний такими вигодами, як камін, ванна кімната розміром з вітальню, вікна від підлоги до стелі й простора тераса, One&Only Portonovi пропонують низку послуг, які можуть стати в пригоді великим групам відпочивальників і сім’ям, щоб зробити відпочинок ще комфортнішим. Є тут і люкс Suite One з просторою спальнею, власною винницею, терасою, ще приголомшливішим виглядом і окремими входами й виходами для дворецького.

Дві вілли — Villa One (463 м²) і Villa Two (218 м²) — розміщуються на окремих ділянках землі. На території кожної є сад і басейн з гідромасажними станціями. Що ще? Прекрасне обслуговування від команди дворецьких і шеф-кухарів, а також у буквальному сенсі персональний краєвид на Адріатичне море.

Открытый бассейн на курорте One&Only PortonoviКурорт One&Only Portonovi

One&Only Portonovi також є місцем, де можна ефективно оздоровитися й омолодитися. Курорт перебуває в глобальних партнерських відносинах із Chenot — провідним брендом в галузі здоров’я й велнесу. Адептам здорового способу життя тут пропонують цілі програми детоксикації, фітнесу, практики щодо зняття стресу й перезаряджання. Кожна з програм триває від трьох до шести днів і пропонує відпочивальникам різні оздоровчі процедури. Chenot вирізняється новаторським підходом, який поєднує в собі останні наукові досягнення китайської й традиційної медицини. Оздоровчі програми тут спрямовані на омолодження й збільшення життєвих сил. І, що важливо, охочі спробувати оздоровчі програми обов’язково проходять профільні консультації, після яких отримують індивідуальну програму харчування, детокс-меню, фітнес-план, прописані спа-процедури для зняття стресу та багато іншого. Все це — процедури від Chenot Espace, розроблені спеціально для курорту. І якщо хочеться щось одне, а не цілу програму, то це легко влаштувати з простішими процедурами й навіть за сприяння досвідчених велнес-практиків.

Романтический ужин на берегу моря на курорте One&Only Portonovi.Курорт One&Only Portonovi

На території One & Only Portonovi є три ресторани й бар, у кожного з яких своя айдентика. У ресторані Sabia by Giorgio Locatelli подають страви південноіталійської кухні з акцентом на свіжі морепродукти й овочі. Шеф Джорджіо Локателлі, до слова, є шеф-кухарем лондонського ресторану Locatelli Locanda, відзначеного зіркою Мішлен.

Біля басейну розміщується Tapasake Club — ресторан із сучасною японською кухнею в стилі тапас із баром саке й регулярними диджей-сетами. За традиційною чорногорською кухнею потрібно йти до ресторану La Veranda. Для приготування страв тут використовують локальні продукти.

У лобі курорту популярний бар Caminetti. Тут є велика тераса, до розкішного вигляду з неї пропонують карту напоїв, а також післяобідній чай і меню з ікрою перед вечерею. І, так, їжу в номер тут можна замовляти 24 години на добу.

Прогулка у бассейна на курорте One&Only Portonovi в Черногории.Курорт One&Only Portonovi

У ролі розваг має попит все, що навколо. Можна вирушити в круїз узбережжям на яхті або швидкісному катері, навчитися пірнати, відвідати національні парки з незайманою природою й місця культурної спадщини, як-от острів Божої Матері на Скелі або занедбані фортеці й приховані пляжі. На курорті також пропонують мальовничі маршрути для бігу, персональні заняття йогою, гру в теніс та активні й цікаві заняття для дітей.

Прогулка на прогулочном катере на курорте One&Only Portonovi в ЧерногорииКурорт One&Only Portonovi

Не варто також забувати, що курорт One&Only Portonovi розкинувся на березі Которської затоки, де приватний пляж, краса природи й усамітненість відіграють не останню роль у тому, що називають комфортним сучасним відпочинком. А пристань з місцями для 238 яхт і вертолітним майданчиком роблять це місце ще особливішим.

Прогулка на яхте на курорте One&Only Portonovi в Черногории.Курорт One&Only Portonovi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.