До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Україна": Макс Барських випустив святковий трек до Дня Незалежності

31-й річниці незалежності України присвячує новий трек музикант Макс Барських. Лірична пісня отримала назву "Україна": це вже п'ятий трек музиканта від початку повномасштабного вторгнення. У своєму тексті Макс порівнює Україну з великою родиною, де завжди є підтримка та любов.

"Усі ці 6 місяців війни я cтавлюсь до музики, як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось із минулого життя, – каже Макс Барських. – Поки що я не знайшов нового себе. Не до кінця розумію, що буде завтра, мабуть, як і усі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії й проєктуємо найсвітліші бажання. Я вірю в таку перемогу, коли вся країна стає єдиною незламною родиною. Україна – це сім‘я, в якій люблять і розуміють".

Реклама

Особливе святкове виконання треку "Україна" можна буде почути в колаборації з українськими артистами KOLA, Вася Демчук, ROXOLANA та TVORCHI в межах святкового концерту до Дня Незалежності в ефірі "Єдиних новин".

Останні пів року в творчому сенсі були дуже аткивними для Макса Барських. Так, трек артиста "Буде весна" став справжнім гімном перших місяців повномасштабної війни. Навесні артист відіграв серію благодійних концертів в Європі, а також виступив на конференції в межах музичної премії Billboard Music Awards 2022 в Лас-Вегасі, закликавши світ допомгти Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.