До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Солістка українського гурту Go_A виконала знамениту пісню Imagine перед футбольним матчем

У неділю, 3 квітня, у Турині відбувся футбольний матч 31-го туру італійської серії А між командами Ювентус та Інтер. Відкрив його виступ солістки українського гурту Go_A Катерини Павленко, котра виконали разом з італійською співачкою Gaia знамениту пісню Джона Леннона Imagine. "Виконання цієї пісні перед багатомільйонною аудиторією мало за мету вкотре привернути увагу всього світу до війни в Україні та закликати всіх об’єднатися для досягнення миру. Наша сила — в єдності! Дякуємо всім за неймовірну підтримку! Разом переможемо", — розповів гурт Go_A на своїй сторінці в Instagram.

Учасниця "Євробачення-2021" Катерина Павленко та Gaia з’явилися на футбольному полі в білих костюмах, а їхні зап’ястки прикрашали блакитні й жовті стрічки в кольорах українського прапора. Співачки трималися за руки та співали антивоєнну пісню Джона Леннона для всього світу. Під час виступу світло на арені згасло, а вболівальники ввімкнули екрани своїх смартфонів.

Катерина Павленко та Gaia перед футбольним матчем Ювентус Інтер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.