До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вінтажна шуба і грилзи в новому кліпі DOROFEEVA

Новий кліп співачки Наді Дорофєєвої називається raznotsvetnaya. За словами співачки, це історія про сміливість любити і виявляти свої почуття відкрито: починаючи з найпершого кроку, найпершого освідчення й закінчуючи сміливістю любити когось відкрито, попри осуд суспільства та інші заборони. Зрежисувала кліп Таню Муіньо — одна з найвідоміших в Україні кліпмейкерів, яка минулого року здобула премію MTV Video Music Awards за кліп для американського артиста Lil Nas X.

Оскільки головна ідея нового треку — сміливість у вияві свого я, перед стилісткою кліпу Христиною Коброю стояло завдання виразити це в образах як Наді Дорофєєвої, так і її балету. Акцент у вбраннях артистки зроблено на вінтаж і апсайклінг. Про любов до sustainable fashion і усвідомлений підхід до власного гардероба артистка часто говорить в інтерв’ю. Зокрема, Надя давня прихильниця українського бренду KSENIASCHNAIDER, який одним з перших почав випускати одяг з переробленого деніму і який здобув міжнародну популярність у світі стійкої моди.

Реклама

У кліпі співачка з’являється в апсайклкорсеті, який створив бренд @proizvodstvo _ cool, та у вінтажній шубі. DOROFEEVA також наважилася здійснити свою давню мрію і приміряла в кліпі грилзи — улюблений аксесуар гіп-гоп-виконавців.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.