До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"сей4ас" — новий альбом Каті Бахірки

Українська дизайнерка Катя Бахірка, засновниця бренду одягу Bakhirka Apparel, випустила музичний альбом. Він називається "сей4ас" і присвячений пошуку гармонії та свободи. До альбому ввійшли 11 гіп-гоп-треків: войовничий, зухвалий трек "Моя чаша через край" — про те, як не втратити себе та йти проти системи; філософський і медитативний трек "Прамать".

Катя Бахірка надихнулася репом і гіп-гопом, коли жила в Лос-Анджелесі. На її погляд, саме ця музика дає змогу висловити найактуальніші проблеми сучасного суспільства. "Звісно, своєю творчістю хочеться змінити світ і комусь допомогти, — коментує Катя Бахірка. — Але тут не ясно, хто кому насправді допомагає. Здається, що ти допомагаєш комусь, а насправді це інші допомагають тобі відбутися. Я вірю в обмін енергією".

Реклама
Катя Бахірка

Катя Бахірка — дизайнерка, засновниця бренду Bakhirka Apparel і фонду допомоги корінним племенам Deep Forest Foundation. Катя завзята мандрівниця, яка об’їздила всю Південну Америку, жила в Лондоні й Лос-Анджелесі; саме подорожі стають її натхненням для створення колекцій і музики. Також Бахірка проводить ритуал sound healing (звукотерапія, що допомагає гармонізувати ментальне й фізичне тіло) — про її церемонію зі співучими чашами ми розповідали не так давно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.