До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає співачка Сільві Кройш

Бельгійська співачка Сільві Кройш, солістка групи Warhaus і героїня вересневого номера Vogue UA, цієї осені починає сольну кар'єру. В її музиці – енергія сильної дівчини, якій є, що сказати. Спеціально для Vogue.ua Сільві підготувала плейлист з улюбленої музики. У ньому тільки жінки.

1. Sylvie Kreusch Seedy Tricks

Реклама

Це перший сингл мого дебютного альбому. Він написаний з погляду жінки, яка так прагне любові, що стає жертвою своїх власних бажань. Вона сильна, непереборна і одночасно дуже нещасна.

2. Lana Del Rey God Bless America and All The Beautiful Woman In It

Я думаю, що Лана один з найкращих авторів сучасності. Кожна її пісня вже звучить як класика. Світ, який вона створює за допомогою її музики і відео – справжнє мистецтво. Мені також подобається її останній альбом, який звучить більш електронно і несе потужний меседж, дуже позитивний і обнадійливий. У наш час такої музики не вистачає.

3. Lhasa de Sela Anywhere on This Road

Це її останній альбом, який вона написала, коли помирала від раку. Ця платівка – її прощання зі світом. Коли я вперше почула цю пісню, я плакала. Те, як красиво вона розповідає своєму слухачеві, що вона залишає цю планету, нагадує мені останній альбом Девіда Боуї.

4. Nico femme fatale

Nico дуже андрогінна. Напевно, саме це мене так приваблює в ній. Низький, чоловічий голос, наповнений неймовірним сумом. Звучить дуже сексуально.

5. Grace Jones Walking in The Rain

Я кохаю її. У Грейс Джонс дуже маскулінний стиль. Вона богиня. Я завжди дивлюся її інтерв'ю: вони розумні і, до того ж, і смішні.

6. Jenny Hval The Battle is Over

У неї – найсильніші тексти, і дуже дотепні.


7. Melanie de Biasio Gold Junkies

Melanie de Biasio – бельгійська джазова співачка, яку я можу слухати годинами! У неї такий заспокійливий голос. Слухаючи її пісні, наче потрапляєш в транс.

8. Patti Smith Dancing Barefoot

Я дізналася про цю пісню завдяки відео first aid kit. Вони переспівали її під час концерту, так вшанували Патті, яка в той момент сиділа в залі. Нещодавно я прочитала її книжку "Тільки діти" і багато чого звідти навчилася. Наприклад, Патті чесно пише про те, як бути молодим художником, якщо є невпевненість і проблеми з грошима. Раджу цю книгу кожному!

9. Nina Simone Funkier Than a Mosquito's Tweeter

Вона богиня і легенда! Дивлюся всі її інтерв'ю; моє улюблене те, де Ніна Симон розповідає, як намагалася знайти хлопця з одного великого лейбла, який вкрав у неї гроші. Вона згадує, що намагалася застрелити його, бо була дуже зла! Вона божевільна, але я думаю, що всі легендарні артисти такі.

10. wwwater screen and tsar b rattlesnake

Мої улюблені бельгійські виконавці і мої хороші друзі! Я отримую багато енергії, коли спостерігаю за тим, як ці дівчата роблять свою справу.

Фото: Carlijn Jacobs

Стиль: Imruh Asha

Модель: Sylvie Kreusch

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.