До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукню Джамали з відкриття "Євробачення" виставили на благодійний аукціон

Від початку повномасштабного вторгнення Джамала дала більш як десять концертів, зібравши для України понад 80 мільйонів євро. Але допомоги ніколи не буває забагато – тому зараз артистка виставила на благодійний аукціон власну сукню, в якій з’явилася на відкритті "Євробачення" в Києві у 2017 році. Сукню з елементами традиційної української вишивки створила дизайнерка Юлія Магдич.

10 травня на міжнародній платформі Catawiki розпочинається аукціон Europop for Ukraine, центральним лотом якого стане саме сукня Джамали. Усі зібрані кошти передадуть фонду Yellow-Blue Foundation, благодійної організації, що підтримує ЗСУ та українців, які постраждали від війни. "Це більше ніж просто сукня, пов’язана з моєю особистою історією на „Євробаченні", – розповідає Джамала. – Я сказала б, що це шедевр, у якому зійшлися багаторічні традиції та українська історія. Це цінний спогад, і я сподіваюся, що завдяки йому під час аукціону ми можемо зібрати чимало коштів на допомогу українцям".

Реклама

Нагадаємо, цього року Україну на Євробаченні представляє гурт Kalush. Вже сьогодні, 10 травня, музиканти вийдуть на сцену в італійському Туріні в межах першого півфіналу та виконають трек Stefania.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.