До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ONUKA та Kazka візьмуть участь у концерті Stand With Ukraine у Парижі

13 червня в паризькому театрі Theatre Libre відбудеться благодійний вечір Stand With Ukraine на підтримку України, яка бореться за свою свободу та незалежність. Україну на сцені паризького театру представлять два гурти, добре знані за кордоном: ONUKA та Kazka. Відкриє вечір гурт KAZKA, пісні якого "Плакала" та "Свята" сколихнули світ своєю популярністю. Нагадаємо, що днями гурт разом з музикантами зі швейцарського гурту KADEBOSTANY виступив на благодійному заході в Каннах на підтримку українського кіно

Продовжить вечір ONUKA – один з найяскравіших українських гуртів, музика якого поєднує традиційні українські мотиви й прогресивне електронне звучання та не залишить байдужим нікого.

Реклама

Концерт 13 червня – це благодійна акція, спрямована на збір коштів на підтримку України й водночас популяризацію сучасної української культури серед французьких глядачів. Усі кошти, зібрані під час цього вечора, передадуть на підтримку України. Концерт відбудеться 13 червня о 20:00 в Theatre Libre. Квитки доступні на сайті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.