До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталія Гоцій знялася в кліпі "Імперії впадуть" гурту "Бумбокс"

"Імперії впадуть" — так називається новий кліп і пісня гурту "Бумбокс". Головну роль у відео виконала українська топмодель Наталія Гоцій. У мініфільмі вона й лідер гурту Андрій Хливнюк грають ролі закоханих, які ранять одне одного, — і в буквальному сенсі, і метафоричному.

Про ідею й знімання кліпу розповідає сам Андрій Хливнюк. "Їдучи на концерти, я надіслав демо пісні „Імперії впадуть" Наталії Гоцій, дуже близькій мені людині й відданій слухачці „Бумбокса". „Кілька днів слухаю на повторі!" — написала Наталія. „Якщо забути на мить, що ти знавець ‘Бумбокса’, скажи, яким бачиш кліп? Це має бути екшн, роудмуві, лірична історія?" — запитав. А тепер усміхаюся, згадуючи її відповідь: „Кліп може бути яким завгодно, якщо в кадрі буду я". Наталія заради нас скасувала одне знімання й перенесла ще кілька, а відразу після роботи над кліпом поїхала в аеропорт, адже на неї чекала робота в Лондоні. Вона закохала знімальну групу своїм тактом і професіоналізмом — і вона так органічно вписалася в історію, що їй всі відразу повірили. Спробуйте прожити важкі стосунки в кадрі під яскравим світлом в оточенні тридцяти осіб. А тепер повторіть дев’ять разів. Це треба вміти".

Реклама

Наталія Гоцій — українська топмодель, переможниця конкурсу Ford Models Supermodel of the World, розповідає, що знімання кліпу було для неї незвичайним досвідом. "За свою кар’єру моделі я брала участь, мабуть, у тисячі знімань, але в кліпі знімалася вперше. Та ще й у кліпі улюбленого гурту! Звісно, я нервувалася. Головне для мене було виправдати довіру Андрія й Стаса, зіграти переконливо й подолати свій внутрішній стрес. Тому що кліп залишиться назавжди. Це маленьке кіно, і тепер я знаю, як його знімають. Цікаво: хоч буквально все було для мене новим — від спецгриму, який наносять набагато довше від звичайного, до повторюваних дублів — це не збивало. Навпаки, що більше „ран" з’являлося на моєму тілі, то краще я розуміла, що мені треба робити".

"Шпага й костюм мені дуже допомогли — я почувалася бійцем, вони підсилювали агресію, внутрішній конфлікт, тому сцени на манежі грати було легко. А ось сцена в душі... Я думала, що це жарт. Немає жодної проблеми в тому, щоб цілуватися на знімальному майданчику. Ми актори й виконуємо свою роботу, але як зрозуміти, що це не пішло? Ну й попри турботу команди — було прохолодно. Та ми впоралися швидко. З першого дубля. Або з іншого. Або третього?.."

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.