До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Måneskin скасували всі свої концерти в росії

Måneskin, яких увесь світ полюбив минулого року після перемоги на пісенному конкурсі "Євробачення-2021", оголосили про скасування концертів у росії. Відвідати країну-агресора вони мали в межах світового турне Loud Kids, але на знак солідарності з Україною скасували виступи в Москві та Санкт-Петербурзі.

Соліст Måneskin Давид Даміано

"Звісно, дуже важко робити оголошення про шоу в той час, коли в Україні триває жахлива війна та страждають безневинні люди. Ми переживаємо за український народ та солідарні з ним. І через рішення людей при владі, які впливають на життя стількох безневинних людей, ми не залишатимемо в турі російські дати", – пишуть артисти у своєму Instagram.

Реклама

Нагадаємо, що гурт Måneskin заснували 2016 року, коли його учасники були ліцеїстами, знайомі ж вони ще зі школи. Тоді четверо юних музикантів (солістові, наприклад, на момент утворення гурту було всього 17) — соліст Давид Даміано, басистка Вікторія де Анджеліс, гітарист Томас Раджі й барабанник Ітан Торкіо — грали на вулицях Рима й оббивали пороги місцевих музичних конкурсів. Рік по тому за підтримки лейблу Sony Music гурт випустив дебютний англійськомовний сингл Chosen, а за ним і альбом. Популярність в Італії музиканти здобули після участі в конкурсі X Factor. До речі, говорити, що до "Євробачення" про Måneskin рідко хто чув, не зовсім справедливо: у 2018 році їхній альбом Il Ballo della Vita посів перше місце в італійських чартах, а відтак музиканти вирушили в турне Європою, де дали 66 концертів з аншлагом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.