До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як знімали новий кліп Wellboy "Nozzy Bossy"

Nozzy Bossy — так називається новий сингл Wellboy, з яким він боротиметься за право представляти Україну на "Євробаченні". Автор гіта "Гуси" і підопічний успішного українського продюсера Юрія Бардаша, Антон Вельбой цього літа буквально підірвав український інтернет-простір. Wellboy знову звертається до улюбленої народної теми — і випускає трек про "енергію української землі". Кліп на цю пісню вийде напередодні Національного відбору, який відбудеться 12 лютого, тим часом vogue.ua зазирнув за лаштунки знімального процесу.

Реклама

"„Нозі босі" — про силу села, про всіх босоногих людей, які йдуть по цій планеті. Я себе вважаю босяком. Іду кудись, не знаю куди. Але я йду босим і мені це в кайф. І ця пісня — про всіх таких людей, з якими завжди сила села, землі, яка дає тобі енергію. У цій пісні багато глибоких речей", — коментує Wellboy.

Разом з Вельбоєм у кліпі з’являється понад десять танцюристів — разом вони влаштовують справжній народний рейв. За хореографічну композицію відповідала українська танцівниця й хореографка Маріам Туркменбаєва, колишня солістка гурту Quest Pistols Show. Режисером відео став Євген Триплов, який працював над гітами "Гуси" і "Вишні", а автор ідеї відео — один з найдосвідченіших українських продюсерів Юрій Бардаш.

Стиліст кліпу Василь Бондаренко каже, що в одязі хотілося підкреслити стиль Антона. У кадрі Wellboy з’являється в сорочці з яскравим принтом, вишитій жилетці, подібній до традиційних гуцульських кептарів, а образ доповнює брошка у вигляді соняшника. Образи були розроблені на замовлення режисера Євгена Триплова та стиліста артиста Мирослави Коваленко.

"Ми досить сміливо поєднували фактури й кольори, але так, щоб не втратити в цьому народного духу. У кліпі ви побачите феєрверк кольорів і фактур: це і квітчастий принт, і геометричні візерунки, багато яскравих відтінків і аксесуарів — від хусток до головних уборів". Стиліст каже, що під час роботи над кліпом на його мудборді були стритстайли з останніх Тижнів моди в Парижі та Нью-Йорку, кампейни Gucci, а також традиційний український костюм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.