До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ед Ширан випустив новий кліп, який він зняв у Києві восени

Британський музикант Ед Ширан випустив кліп на спільний трек із американським гіп-гоп виконавцем Lil Baby під назвою 2step. Музичне відео зняли восени 2021 року в Києві. Усі доходи від перегляду кліпу співак спрямує на допомогу Україні.

Ед Ширан опублікував кліп на пісню 2step, який він знімав у Києві в листопаді 2021 року. Знімання відео проходило на території корпусів механіко-математичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що розташований у Голосіївському районі столиці.

Реклама
Ед Ширан в кліпі 2stepЕд Ширан у кліпі 2step

На початку відео Ширан розмістив текстове звернення, в якому зазначив, що передасть авторські прибутки від переглядів на YouTube організації DEC для допомоги Україні.

"Я зняв відео на 2step у Києві, в Україні, до того, як там почалися руйнівні акти насильства. Це був мій перший візит до країни, і я відчував неймовірну гостинність, перебуваючи там: від кожного члена знімальної команди до простих людей, яких я зустрів під час відпочинку. Україна — горда і незламна країна, і я вдячний за те, що мені пощастило зняти там мій кліп. Я продовжуватиму підтримувати Україну і пожертвую всі свої авторські прибутки від переглядів відео на YouTube організації DEC для допомоги Україні", — написав Ширан.

Джамала та Ед ШиранФото: @jamalajaaa

Нагадаємо, Ед Ширан був одним із учасників благодійного концерту на підтримку України в Бірмінгемі наприкінці березня. У ньому також взяла участь українська співачка Джамала.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.